3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

modne wystawianie 1

ocenił(a) film na 2

uwazam ze to troche przesada. obejrzalem wczoraj 30min tego filmu z ciekawosxci by zobaczyc czy jest az tak zly. i co? moim zdaniem moglbyc jeszcez gorszy. postac zbrojewicza calkiem ok. aktorstwo momentami tez nie tak tragiczne. ja daje 2/10 choc przez mysl przeleciala mi tez 3:P dajac 1 stiwerdzacie ze film juz niemoglby byc juz gorszy

ocenił(a) film na 1
Flav

Oceniać film na podstawie 30 minut....

ocenił(a) film na 2
majinus

nie jestem masochista by ogladac go w calosci

użytkownik usunięty
Flav

JA też nie jestem masochistą a oglądam sobie tak co 4 dni mniej więcej. Spoko komedyjka

Flav

Obejrzyj cały, to zmienisz ocenę na 1/10, gwarantuje ;)

użytkownik usunięty
marcin261287

Nie wiem co wy sięczepiacie, ja obejrzałem już ze 20 razy i nie raz czasem sobie włączam. Dobra głupia komedyjka dla wyluzowania

Żeby to jeszcze była dobra, głupia komedyjka do wyluzowania się. Tak właściwie to nie wiadomo co to jest. W każdym razie jest to jeden z najgorszych filmów jakie widziałem, i zdecydowanie najgorszy polski film ostatnich lat.
No bo jak można zrobić takiego gniota, z udziałem znanych aktorów, w dodatku za niemałe pieniądze?

Ps.

Jak jeszcze raz napiszesz, ze oglądasz go co kilka dni, to będę zmuszony uznać to za marną prowokację ;)

użytkownik usunięty
marcin261287

Uważaj sobie co chcesz , dla mnie wystarczy , że są w polskiej komedii ze 3 śmieszne sceny i oglądam ją minimum dwa razy w tygodniu. ogólnie jak mi się jakiś film chociaż trochę spodoba oglądam go co pare dni , wszyscy moi znajomi mi mówią, że mam jakieś dziwne akcje, ale co poradzę tak już mam, że żeby cokolwiek zapamiętać z filmu musze obejrzeć go minimum 3 razy. Po prostu od jarania tematu, mam już takie dziury w bani niczym ementaler, i nie pamiętam co obejrzałem muszę sobie odświeżaćfilm, który mi się spodoba co parę dni bo inaczej nic z niego nie zapamiętam

A która klasa gimnazjum?

użytkownik usunięty
marcin261287

o czym ty rozmawiasz do mnie ?? Chłopie ja już dawnooo,. daawnoo po szkole jestem, mam 29 lat jakby co, możesz sobie na zdjęcie zerknąć, chyba widać na nim, że nie jestem małolatem, po za tym za moich czasów nie było gimnazjów ...

użytkownik usunięty
marcin261287

A tak w ogóle, myślę, że jakbyś jarał praktycznie non-stop przez ponad 14 lat to też pewnie byś miał kłopoty z pamięcia. Ja na przykład za jakieś dwie godziny, w ogóle nie będe pamiętał, co tutaj napisałem...

ocenił(a) film na 1

Całkiem niedawno stwierdziłeś przygłupie, że od marihuany nie ma ŻADNYCH efektów ubocznych. Może i masz to 29 lat, ale mentalnie jesteś zacofany. Właśnie do poziomu stereotypowego gimnazjalisty.

użytkownik usunięty
Cililing

Braki w pamięci to żaden efekt uboczny, tylko zaleta , bycia wykręconym od jarania tematu

ocenił(a) film na 1

Zatem możliwe, że masz "braki w pamięci" z okresu edukacji ponadpodstawowej, toteż nie dziwota, że na takim poziomie się zatrzymałeś.

ocenił(a) film na 3
marcin261287

Ja obejrzałam cały i dałam 3/10. Bez przesady są gorsze filmy. Obejrzyj sobie Bunt Zmarłych to będziesz wiedział o co chodzi.

użytkownik usunięty
Flav

Ludzie, którzy wystawiają temu filmowi 1 to debile i idioci pozbawieni gustu filmowego.

Też nieźle trollujesz, ale musisz jeszcze poćwiczyć ;)

użytkownik usunięty
marcin261287

Yebnij sobie tą jedynkę na czoło i wywieś chorągiew przez okno, kretynie :D

ocenił(a) film na 2

Witaj nowy trollu

ocenił(a) film na 1

"wywieś chorągiew przez okno, kretynie"

A ty, włącz sobie KacKupę, wsadź sobie chorągiewkę w tyłek i rozczochraj sobie jaśka przy ponownym oglądaniu. KupaKac.

ocenił(a) film na 1

Nie ma to jak napisać, że wszyscy znani polscy krytycy na czele z panem Raczkiem to osoby bez gustu filmowego. BRAWO!

użytkownik usunięty
Cililing

Bo taka prawda. A prawda was wyzwoli więc nie bądźcie ślepi na oczywistą prawdę !

użytkownik usunięty
Cililing

Bo taka jest prawda , wszyscy nasi krytycy a Raczek w szczególności to znają się na filmach jak ja na balecie mongolskim . Jakbym miał się kierować ich recenzjami to w życiu bym nie obejrzał żadnego polskiego filmu

ocenił(a) film na 1

Zabawne, ktoś po szkołach filmowych, będący znanym (i cenionym) publicystą i krytykiem, laureatem nagrody za wybitne osiągnięcia w dziedzinie krytyki filmowej, nie zna się na filmach. Przystopuj z używkami trollu, bo ci mózg zżerają. O ile jeszcze coś tam zostało.

użytkownik usunięty
Cililing

To, że ktoś kończył szkoły filmowe i dostał jakieś nagrody, to nie znaczy, że ja muszę się zgadzać z jego zdaniem. Większość tych pseudo-krytyków znęca się nad polskimi filmami, które dla mnie i na pewno nie tylko dla mnie są najlepsze na świecie. Zresztą taki zawód jak krytyk w jakiejkolwiek dziedzinie powinien zostać zabroniony , bo ludzkie gusta strasznie się różnią i to że jakiemuś krytykowi się film nie podobał to nie znaczy, że nie może się on podobać wielu ludziom