Jak to jest twoim zdaniem lepsze od poranku kojota i chłopaków nie płaczą to nie mam słów do oceny twojego gustu.
Wy w większości nie jesteście lepsi, pewnie większość z was tego filmu nie widziała (podobnie jak ja, nie byłem na tyle głupi aby naciągnąć się na kolejną "śmieszną" polską komedię).
Najwyraźniej nie dorosłeś do merytorycznej rozmowy... Chodzi mi o to, że robicie syf na tym forum i przy wystawianiu oceny, mimo że nie widzieliście filmu.
mam 36 lat i zostałem oblany wiadrem kloaki przez tfurcóf tego siana!!! Więc mam prawo się wypowiadać w taki sposób na jaki zasługują !!!
Masz prawie identyczny gust jak ja i ślesz mi takie pier*doliny. Idź na Kac Wawa dostaniesz kubeł gówna wylany na głowę!!! A co masz do mojego słownictwa? Myślisz że będę się tu produkował żeby klakierów nawracać? Zapomnij! Dla mnie czarne to nie białe!!! A piszę tak bo mam prawo bo wkur*wia mnie to że z gówna co niektórzy robią pachnącą sztabkę złota! A ja jak wielu nie dam się nabrać na takki szajs!!! Tylko patrzeć jak Kac Wawa będą sprzedawać jako dodatek do pasa odchudzającego na Mango.TV
Nie stresuj się tak tym filmem, bo dostaniesz zawału. Słownictwo świadczy poniekąd o człowieku. Przemyśl to sobie.
A co masz do mojego słownictwa? podaj przykłady geniuszu
Jestem wyluzowany w przeciwieństwie do Ciebie! Spinasz się i nie wtrącasz nic merytorycznego! Po prostu się czepiasz
Kolego zdecyduj się, najpierw piszesz cytat: "zostałem oblany wiadrem kloaki przez tfurcóf tego siana...", w kolejnym Twoim poście możemy przeczytać cytat: " A ja jak wielu nie dam się nabrać na takki szajs!!! ". To w końcu oglądałeś film, czy nie bo ciężko to wywnioskować z Twoich wypowiedzi na tym forum.
Gdybyś śledził moje wątki i tematy na tym forum to wiedział byś że film oglądałem ale nie w kinie! Jeśli się wtrącasz w dyskusję to zapoznaj się z moimi wcześniejszymi wypowiedziami!!! A czy zostać obsranym trzeba kupić bilet do kina? A czy ten kto kupi zestaw dwóch dobrych filmów w Media Markt a "Kloc Wawę" dostanie do kompletu gratis albo ten kto kupi Olivię (jeden z patronów medialnych) nie za 3 tylko 5 czy 4 zł albo jako darmowy dodatek do gazety nie dostanie za kilka tygodni obsrany? Dla mnie gówno =0 nie wazne czy zapłaciłem za nie 30, 5zł czy ktoś mi je wylał za darmo!!!!
Jako środek przeczyszczający wspomagający odchudzanie ? :-)
Ty wiesz to jest niezły pomysł...:-)