3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Najlepsza polska komedia od czasu Seksmisji...

ocenił(a) film na 4
witekmiller

Jak to jest twoim zdaniem lepsze od poranku kojota i chłopaków nie płaczą to nie mam słów do oceny twojego gustu.

witekmiller

Czy tobie czasem, witekmiller, sufit na łeb się nie spadł?

whitefinch

jemu się sufit na łeb zwalył :)

ocenił(a) film na 1
witekmiller

Dobre prowo, doceniam ironię.

Ricz_Forrester

Jedyny myślący;)

witekmiller

nie sciemniaj teraz, głupio ci sie zrobiło i chcesz t w żart obrócić

ocenił(a) film na 1
witekmiller

Nie trolluj łajzo

wojteksiwy757

Wy w większości nie jesteście lepsi, pewnie większość z was tego filmu nie widziała (podobnie jak ja, nie byłem na tyle głupi aby naciągnąć się na kolejną "śmieszną" polską komedię).

ocenił(a) film na 1
witekmiller

no i ...? napisz oco ci chodzi , albo idź po ojca bo cię nie rozumiem

wojteksiwy757

Najwyraźniej nie dorosłeś do merytorycznej rozmowy... Chodzi mi o to, że robicie syf na tym forum i przy wystawianiu oceny, mimo że nie widzieliście filmu.

użytkownik usunięty
witekmiller

ten witekmiller to chyba scenarzysta tego filmu bo tak go chwali.

ocenił(a) film na 1

To pewnie Borys Szitc trolluje.

ocenił(a) film na 1
witekmiller

mam 36 lat i zostałem oblany wiadrem kloaki przez tfurcóf tego siana!!! Więc mam prawo się wypowiadać w taki sposób na jaki zasługują !!!

wojteksiwy757

Masz 36 lat i prezentujesz słownictwo na poziomie młodzieży z gimnazjum. To dopiero przykre kolego.

ocenił(a) film na 1
marcin261287

do kogo ta gadka?

wojteksiwy757

Do ciebie?

ocenił(a) film na 1
marcin261287

Masz prawie identyczny gust jak ja i ślesz mi takie pier*doliny. Idź na Kac Wawa dostaniesz kubeł gówna wylany na głowę!!! A co masz do mojego słownictwa? Myślisz że będę się tu produkował żeby klakierów nawracać? Zapomnij! Dla mnie czarne to nie białe!!! A piszę tak bo mam prawo bo wkur*wia mnie to że z gówna co niektórzy robią pachnącą sztabkę złota! A ja jak wielu nie dam się nabrać na takki szajs!!! Tylko patrzeć jak Kac Wawa będą sprzedawać jako dodatek do pasa odchudzającego na Mango.TV

wojteksiwy757

Nie stresuj się tak tym filmem, bo dostaniesz zawału. Słownictwo świadczy poniekąd o człowieku. Przemyśl to sobie.

ocenił(a) film na 1
marcin261287

A co masz do mojego słownictwa? podaj przykłady geniuszu
Jestem wyluzowany w przeciwieństwie do Ciebie! Spinasz się i nie wtrącasz nic merytorycznego! Po prostu się czepiasz

wojteksiwy757

Kolego zdecyduj się, najpierw piszesz cytat: "zostałem oblany wiadrem kloaki przez tfurcóf tego siana...", w kolejnym Twoim poście możemy przeczytać cytat: " A ja jak wielu nie dam się nabrać na takki szajs!!! ". To w końcu oglądałeś film, czy nie bo ciężko to wywnioskować z Twoich wypowiedzi na tym forum.

ocenił(a) film na 1
witekmiller

Gdybyś śledził moje wątki i tematy na tym forum to wiedział byś że film oglądałem ale nie w kinie! Jeśli się wtrącasz w dyskusję to zapoznaj się z moimi wcześniejszymi wypowiedziami!!! A czy zostać obsranym trzeba kupić bilet do kina? A czy ten kto kupi zestaw dwóch dobrych filmów w Media Markt a "Kloc Wawę" dostanie do kompletu gratis albo ten kto kupi Olivię (jeden z patronów medialnych) nie za 3 tylko 5 czy 4 zł albo jako darmowy dodatek do gazety nie dostanie za kilka tygodni obsrany? Dla mnie gówno =0 nie wazne czy zapłaciłem za nie 30, 5zł czy ktoś mi je wylał za darmo!!!!

ocenił(a) film na 1
wojteksiwy757

Jako środek przeczyszczający wspomagający odchudzanie ? :-)
Ty wiesz to jest niezły pomysł...:-)

ocenił(a) film na 1
nightgale

Zajebisty, odchudzanie poprzez wypróżnianie!!!