podszedlem do tego filmu bo z reguly jestem nieufny i nie wierzylem opiniom, ze to az tak slaba produkcja. po 30 minutach dostalem napadu. nie pamietam kiedy ostatni raz tak plakalem, o rozbiciu i stanie a'la bad trip nie wspomne. proponuje prawa do filmu sprzedac Amerykanom, moga go wykorzystac do torturowania wiezniow w Guantanamo albo cos w tym stylu.
Zupełnie zbędna i typowo hejterska wypowiedź. Najwidoczniej nie znasz się na dobrym kinie. Ja na takim kinie się znam i polecam wszystkim ludziom z otwartym sercem i umysłem film Kac Wawa. Dobra zabawa gwarantowana !
prosze bez trollingu. podszedlem do filmu z otwartym umyslem, ktory zostal zmielony, przepchany przez sitko i zapakowany w pudelko po zapalkach po zaledwie 30 minutach tego arcydziela. gdyby nie to, ze ogladalem to na youtube a nie w kinie to wystapilbym do dystrubutora o odszkodowanie.
niestety jest to przykład jak nie należy robić filmów. Ludzie z otwartym umysłem dokładnie to widzą.
Zgadzam, się ten film to gówno. Ja niestety po 10minutach wyłączyłem. Chociaż wiedziałem że to będzie ściema z Kac Vegas. Rzadko kiedy zrobiłem, że nie pooglądałem filmu i wstawiłem 1 ale ta tortura musiała być oceniona!
Ja dotrwałem do połowy. Liczyłem na to, że to będzie jeden z tych filmów "tak zły, że aż dobry", ale niestety nie było się z czego śmiać, z żadnej strony. Liczyłem na to, że będzie jakiś motyw przewodni, który by mnie chociaż zachęcił do skończenia tego gniota, ale zasadniczo rzecz biorąc to film jest o niczym. Zdecydowanie jeden z najgorszych polskich filmów.