Film bardzo chumorystyczny. Nie jakieś tam gnioty w stylu Blade Runnera czy 2001: Odyseja Kosmiczna. Takie przereklamowane pseudointelektualne idiotyzmy. Tu jest chumor i świetna zabawa. Film dla ludzi inteligentniejszych i dojżalszych emocjonalnie.
Jak ludzie dowiedzą się o twoim komentarzu, to będzie zażarta dyskusja. Ja nie chce w niej uczestniczyć, rzecz jasna.
Jeśli piszesz "sam", wygląda to jakbym już cie obraził, a ty chciałbyś się na mnie odegrać. Tak zrozumiałby normalny człowiek.
Lekcja porozumiewania się z normalnymi ludźmi:
#Gdy chcesz kogoś obrazić lub wyzwać, musisz mówić jasno, bez ogródek, po polsku (bo jesteśmy w Polsce), aby ten, którego obrażasz zrozumiał, co ci się w jego zachowaniu nie podoba, pokazał mu, że jesteś bardziej rozwinięty intelektualnie, żeby wiedział, że dyskutuje z dorosłym człowiekiem, a nie "prymitywnym" małolatem.
#Używaj dużych liter, kropek, przecinków, żebyś (chociaż) sprawiał pozory zrównoważonego emocjonalnie.
#Pomyśl nad swoją wypowiedzią. Spytaj siebie, czy na pewno, twój głos w tej sprawie jest potrzebny. Może nie warto się pogrążać i robić z siebie jeszcze większego idioty.
Gdybyś miał jakieś pytania, pisz. Odpowiem ci na każde z nich. Jak będziesz się stosował do powyższych punktów, będzie ci dane poczuć się jak inni - normalnie.
Pozdrawiam ;)
Ojojoj, dałem się wplątać w niepotrzebną dyskusję.
Idź ty darmowa sie schowaj w krzakach i nie wychodź , nie widziałaś dobrej komedii to zamilcz
A jak sam możesz oceniać, skoro nie wiesz co oglądasz jak w czasie poniższej rozmowy:
nemo989: Kultowy już tekst "Dupę mi zalało" [...]
smalczyk130: To dziwne,że nie rozumiesz głębi wyimagiwanego tekstu, który sobie w głowie stworzyłeś .
smalczyk130: film znam na pamięć, to ty sobie wymyśliłeś jakąś wyimaginowaną scene wziętą z sufitu.
smalczyk130: wmawiasz ludziom jakąś wymyśloną scenę, której w filmie nie było . Jak cię to bawi ośmieszaj się dalej, może jak jeszcze jakieś sceny wymyślisz to niedługo zlepisz z nich jakiś film . Nie chce mi się już komentować tych bzdur, które wypisujesz .
nemo989: Czy zgadzasz się na to, że po podaniu namiaru w filmie Kac Wawa na scenę z tekstem "Dupę mi zalało" złożysz publicznie oświadczenie o swojej głupocie?
smalczyk130: Cały czas czekam aż podasz czas tej wymyślonej sceny to chyba jasne jest, że zgadzam się na twoją propozycje . Myśl logicznie.
smalczyk130: wskaż zrobisz z siebie jeszcze większego idiote.
smalczyk130: Ciekaw tylko jestem jak możesz wskazać coś czego nie ma .
smalczyk130: Nie boję się narobić sobie wstydu , czymś co nie istnieje.
smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .
nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst
smalczyk130: Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo989: Musisz się wywiązać z publicznie złożonej obietnicy, aby nie ucierpiała twoja nienaganna reputacja
smalczyk130: W dupie mam swoją reputacje i opinie ludzi na mój temat
nemo989: Jaka reputacja, takie i jej umiejscowienie
Dosonale wiem co oglądam, w wersji, którą oglądałem tej sceny nie było więc co ty mi będziesz wmawiał , że nie wiem co ogladam .
Pisałem ci już wielokrotnie, że tego nie zrobię. Możesz to w końcu zrozumieć, że nie wywiąże się z tej obietnicy , czy to dla ciebie za trudne jest ?
gdybym miał jakieś udziały w filmwebie dawno zrobiłbym z tymi trollami porządek no ale cóż . jak widać mają to głęboko...
ja też, bo hejtują ten film pomimo że jak zaczynali ten hejt, to filmu w ogóle nie widzieli
Gdyby nie rażące w oczy błędy ortograficzne, twój komentarz byłby idealny. W 100 % się zgadzam z tym co napisałeś, tylko popraw błędy !!!
"Gdyby nie rażące w oczy błędy ortograficzne"
http://www.youtube.com/watch?v=hXlUFgH18Nk
I kto to mówi? Koleś który się wykłócał że poprawna ortografia nie jest potrzebna lub nawet nie jest obowiązkowa na forach internetowych. O rany, jaśniejący i zarazem sztandarowy przykład totalnego debila w stylu Waldek Kiepski.
ty już tu ludzi nie pouczaj, bo całą masę wpisów ci tu zablokowali za wulgarność. wolę już jak ktoś błędy ortograficzne robi niż jak innych obraza i posługuje sie językiem z rynsztoka
chyba odyseja komiczna, a poza tym to ten film nie można z niczym porównać, bo nic równie słabego nie powstał. Ten film powstał tylko po to aby zobaczyć jak się trzęsą cycki w 3d sam reżyser to powiedział więc dajcie sobie na wstrzymanie z tym trolowaniem, bo każdy wie że to jest beznadziejne. W 5 min komórką z kolegą lepszy film nagram niż to.
Chociaż istnieje jeszcze gorszy film,
http://www.filmweb.pl/film/Yyyreek!!!+Kosmiczna+nominacja-2002-33245
w 5 minut nagrasz lepszy film ?? Czekam na to z niecierpliwością . A jeżelli twierdzisz, że Yyyrek kosmiszna mominacja to dziadowski film to znaczy , że nic nie jest cię w stanie rozśmieszyć i jesteś straszny sztywniak
Sztywniak ? lubię American Pie, Harolda i Kumara, Eurotrip, Kac Vegas, super samca i jeszcze parę innych komedii i jestem sztywniakiem. Co mam o Tobie powiedzieć, skoro podoba Ci się film, o którym sam reżyser powiedział że zrobił go, aby zobaczyć jak się trzęsą cycki w 3D.
We wszystkich tych dziadostwach, które wymieniłeś nie ma ani jednej śmiesznej sceny z takich filmów mogą się śmiać tylko amerykanie.
jak mówią o gustach się nie dyskutuje, ale takich upodobań to mogę Ci tylko współczuć
pomyłka jedynie milowic karolal i zbrojewicz, w sumie Moi drodzy ONI są smieszni, ale reszta czyli 95% filmu to dno
ale oni razem to już 60% wiec gdzie to dno? Więc może tak dla sprawiedliwości 4 albo 5 daj, a nie idź za stadem dając 1 bo na kac wawę "trzeba" Ci aktorzy naprawdę mnie rozbawili plus jeszcze wejścia Miśka, którego może nie kocham za bardzo, ale tu nieźle pasował
a po co mieliby opłacać kogokolwiek 2 lata po premierze? K... podaj mi 1 powód? Takie komentarze ci przeszkadzają, ale to, że przed premierą była akcja stawiania 1 bez oglądania ci nie przeszkadza? czy to było wg ciebie fair? to normalny film i w ogóle nie wiem o co był ten cały hałas, wiele gorszych widziałem i nikt się ich nie czaepiał
Rozumiem, że do filmów dla ludzi inteligentnych (na pewno nie chodziło Ci o yntelygentnych?) i dojrzałych emocjonalnie, zalicza się również "Ludzka stonoga" czy "Czarnobyl. Reaktor strachu", ale totalnym przeciwieństwem inteligencji i dojrzałości emocjonalnej jest "Stalker" (nakręcony na podstawie powieści jednego z najwybitniejszych pisarzy w historii świata!) czy "Incepcja" (poruszająca milion wątków emocjonalnych i intelektualnych)?
O tempora, o mores! Jeśli wg Ciebie film nie podoba się półgłówkom i pozwalasz sobie na taką ocenę, to i ja sobie pozwolę na swoją stwierdzając, że film nie podoba się półgłówkom, podoba zaś - jednotysięcznogłówkom.
To fajnie, rze jesteś koneserem takih genialnyh fimuw i jesteś z tego dómny, ale nie obrarzaj innyh za to, rze nie majom tak wspaniałego góstó jak ty! Bondź tolerancyjny i nie wyzywaj!
dokładnie! Ale tu najwięcej krytykowali ci, co w ogóle nie rozumieli o co chodzi - geje i dzieciaki, które agencji czy gołej laski w życiu nie widziały
aha, nie przejmuj sie tym tomem126, zjebokiemlesnym, kolesem80 - to ten sam nawiedzony troll, który hejtuje ten film od samego początku pod całą masą profili