oto kilka osób a być może to jedna i ta sama osoba, jak się wydaje po wypowiedziach i założeniu profilu, podstawiona przez producentów tego gniota na wystawianie pozytywnych opinii i ocen. Dziwne są daty założenia profilów na FW, okolice premiery. Oto kilka z nich:
Jack luzak 25 lutego
KathyRR 3 marca
Haneman 3 marca
critico 3 marca
jaro612 25 lutego
superfilmiarka 3 marca
annnajanas 2 marca
kinomaniakalna 3 marca
kkatarzynab 2 marca
Wyłapałeś ich z dwa razy więcej niż ja :-) A ciekawe ile jeszcze jest kont o których nie wiemy.
Ja osobiście z takim czymś się spotkałem już wcześniej na FILMWEB było to w przypadku filmu Weekend.
Wtedy to podobnie jak teraz nowe profile pisały dobre opinie i oceniały na 10.
Proponuje zgloscic do administracji o zablokowanie pseudo userow, ktorzy stworzyli konto na filmwebie po 2 marca i wystawili kac wawa ocene z przedzialu 8-10
Temat na głównym forum:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Op%C5%82acone+boty+reklamuj%C4%85c e+Kac+Waw%C4%99,1864218#post_7214054
Spoko miałeś prawo, budżet poszedł w większości na klakierów niż na potrzeby produkcji filmu
Sprawa ogólnie znana, co nijak nie zmienia faktu, że żałosna ;-D Tego typu martwe dusze pojawiają się przy okazji premiery praktycznie każdego z polskich produktów filmopodobnych.
To tylko świadczy o tym że sami wiedzą doskonale że robią gniota a potem wynajmują klakierów by się filmem zachwycali i naganiali ludzi do kin
Niech ten tytuł stanie się jak białe kozaczki, jak Roman Giertych, jak jak nieboszczyk Dziennik Telewizyjny - symbolem obciachu, żenady, złego gustu i tego wszytego co jest uważane za kulturę masową w rodzimym wydaniu. Komentujcie tylko negatywne posty. Niech aktorzy, scenarzyści, producenci i reżyser ze wstydu nie wyjdą na ulicę bez ciemnych okularów.
już się stał obciachem wszech czasów, mam nadzieję że nikt już tym baranom roboty nie da w kinie i w filmie