moim skromnym zdaniem , zamierzeniem filmu bylo bawic widza.Bo jest to komedia.Jednak wszystko troche sie zagalopowalo i rzeczywiście pewny element pastiszu zauwazylam w tym filmie.Jednak brakowalo mi chociaz jednej postaci,która mialaby cos sensownego do powiedzenia.Panna mloda powinna po wszystkim kopnąc swojego pseudonarzeczonego i zamiast szykowac sie naslub wyslac go wraz zkolegami .na leczenie moralnego kaca . j Ona jedna jako w miare przytomna po calej zabawie kobieta /przynajmniej nikogo nie zdradzila i nie byla ordynarna / poza tym sa pewne zrmomenty smieszne ,jednak cale zachowanie bohaterów .każe mi wysnuc wniosek,że albo sa oni jakimis napalencami bez żadnych pasji albo mózg zalala im wiecie Zdjecia sa
dobre i napewno przylozyli sie do tego spece od kamer hd.Wnętrza wystylizowane na bogato .lepiej wolalabym spędzic czas w prostej wiejskiej chacie z ludzmi o jakimś intelekcie niz biesiadowac nawet w apatamentach z prostaczkami.zamierzeniem Państwa tworzacych film bylo rozbawienie ,owszem bawic może są tacy co się bawia ja jednak usmiechnęlam sie z lekkim politowaniem .pisze rowniez w pewnym sensie opowiadania alwprawdzie fantasy ale u mnie moi bohaterzy maja jakies cele które realizuja z wyrafinowanym i lekkim humorem.
http://www.filmweb.pl/user/gloriaexelsis/posts GLORIAEXSELSIS, zarejestrowany wczoraj
http://www.filmweb.pl/user/gloriaexelsis GLORIAEXSELSIS naprędce sklecona "tablica" na FILMWEBIE
Temu panu już dziękujemy. Jaki KAC tacy klakierzy.
Frytka puka od spodu dna.
To najbardziej żenująca akcja pijarowa od czasu sowieckiej propagandy o stonce Kolorado w latach 50-tych.
Nie wiem czy akcją pijarową miałoby być ocenianie filmu na marne 3, i skrytykowanie go na forum... No ja akurat sądzę że to może nie klakier, ale osoba hmm... niezbyt rozgarnięta, co widać po składni i ortografii tego tekstu.
Nie uwazam,zebym kogos obrazila.Wyrażam swoją indywidualna opinię.Nie uczestniczę w żadnych akcjach.Kazdy sam wybiera co chce oglądać .To pan nie ma nic do powiedzenia, ciekawe dlaczego.
Jesli sa jakies bledy literowe to przepraszam.A opinię każdy moze wyrazic.Poprostu przedstawiam swój pogląd. I nieuwazam zebym kogos obrazila czy napisala cos niestosownego panie Lurtz.Ty moze nic o filmie nie piszesz bo nie masz nic do powiedzenia.Powtarzam komedia moze jest ten film ale przydalaby sie poprawka w postaci drugiej czesci gdzie panowie przechodza terapię .Może byloby to naprawde wesole i pelne humoru /wyrafinowanego humoru /
Jakbym czytał wypracowanie moich uczniów z czwartej klasy szkoły podstawowej na temat stosunków feudalnych w średniowiecznej Polsce :D