3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

moim skromnym zdaniem , zamierzeniem filmu bylo bawic widza.Bo jest to komedia.Jednak wszystko troche sie zagalopowalo i rzeczywiście pewny element pastiszu zauwazylam w tym filmie.Jednak brakowalo mi chociaz jednej postaci,która mialaby cos sensownego do powiedzenia.Panna mloda powinna po wszystkim kopnąc swojego pseudonarzeczonego i zamiast szykowac sie naslub wyslac go wraz zkolegami .na leczenie moralnego kaca . j Ona jedna jako w miare przytomna po calej zabawie kobieta /przynajmniej nikogo nie zdradzila i nie byla ordynarna / poza tym sa pewne zrmomenty smieszne ,jednak cale zachowanie bohaterów .każe mi wysnuc wniosek,że albo sa oni jakimis napalencami bez żadnych pasji albo mózg zalala im wiecie Zdjecia sa
dobre i napewno przylozyli sie do tego spece od kamer hd.Wnętrza wystylizowane na bogato .lepiej wolalabym spędzic czas w prostej wiejskiej chacie z ludzmi o jakimś intelekcie niz biesiadowac nawet w apatamentach z prostaczkami.zamierzeniem Państwa tworzacych film bylo rozbawienie ,owszem bawic może są tacy co się bawia ja jednak usmiechnęlam sie z lekkim politowaniem .pisze rowniez w pewnym sensie opowiadania alwprawdzie fantasy ale u mnie moi bohaterzy maja jakies cele które realizuja z wyrafinowanym i lekkim humorem.

Na Boga, to proszę Cię, nie pisz, bo nie znasz języka polskiego.

sylvan666

http://www.filmweb.pl/user/gloriaexelsis/posts GLORIAEXSELSIS, zarejestrowany wczoraj
http://www.filmweb.pl/user/gloriaexelsis GLORIAEXSELSIS naprędce sklecona "tablica" na FILMWEBIE

Temu panu już dziękujemy. Jaki KAC tacy klakierzy.
Frytka puka od spodu dna.
To najbardziej żenująca akcja pijarowa od czasu sowieckiej propagandy o stonce Kolorado w latach 50-tych.

ocenił(a) film na 1
artpost1

Nie wiem czy akcją pijarową miałoby być ocenianie filmu na marne 3, i skrytykowanie go na forum... No ja akurat sądzę że to może nie klakier, ale osoba hmm... niezbyt rozgarnięta, co widać po składni i ortografii tego tekstu.

użytkownik usunięty
artpost1

Nie uwazam,zebym kogos obrazila.Wyrażam swoją indywidualna opinię.Nie uczestniczę w żadnych akcjach.Kazdy sam wybiera co chce oglądać .To pan nie ma nic do powiedzenia, ciekawe dlaczego.

użytkownik usunięty
sylvan666

Jesli sa jakies bledy literowe to przepraszam.A opinię każdy moze wyrazic.Poprostu przedstawiam swój pogląd. I nieuwazam zebym kogos obrazila czy napisala cos niestosownego panie Lurtz.Ty moze nic o filmie nie piszesz bo nie masz nic do powiedzenia.Powtarzam komedia moze jest ten film ale przydalaby sie poprawka w postaci drugiej czesci gdzie panowie przechodza terapię .Może byloby to naprawde wesole i pelne humoru /wyrafinowanego humoru /

ocenił(a) film na 1

Jakbym czytał wypracowanie moich uczniów z czwartej klasy szkoły podstawowej na temat stosunków feudalnych w średniowiecznej Polsce :D

Lurtz

Dziecko z 4. klasy szkoły podstawowej, lepiej opisałoby stosunki feudalne w średniowiecznej Polsce, niż gloriaexelsis ten film.