w życiu nie widziałam gorszego badziewia. ocena 1.8 to jakieś nieporozumienie - żałuję że na filmwebie nie da się oceniać na 0.
Miejmy nadzieję, że kiedyś powstanie sequel tej wybitej komedii. Zapotrzebowanie na tego rodzaju komedie jest ogromny !
Jasne. Ludzie muszą nauczyć się myśleć i dostrzegą głębię mądrości w gwałceniu poduszki przez podstarzałego faceta w burdelu.
A jak dla mnie strasznie zaniżona ocena. Fakt film nie urywa i jako całość jest taki sobie, ale jest kilka śmiesznych scen. Uważam, że prawdziwa ocena Kac Wawy to tak 5/10 . Ja dałem 8 ze względu na taką niską ocene na filmwebie
jak nie widziałeś w życiu gorszego gniota to polecam Wyjazd integracyjny, bo jak dla mnie to większy gniot od Kac Wawa w którym przynajmniej dialogi są jako takie, a nie całkiem bez sensu...
Widziałam i to "dzieło". Mimo wszystko podtrzymuję swoją opinię. "Wyjazd integracyjny" jak dla mnie stoi szczebel wyżej na drabinie filmów żenujących, co oczywiście w żadnym wypadku nie jest komplementem.
podziwiam Cię, bo ja widziałem Wyjazd do połowy bo tego się po prostu nie da oglądać, co do Kac Wawa szczerze to nie wiem czemu ma taką ocenę, jak dla mnie zwykła podróbka, w której coś tam się dzieje, ale spokojnie można zobaczyć do końca. W Wyjeździe dialogi były tak masakryczne, że nie mogłem tego oglądać dalej bo robiło się słabo. No ale każdy ma inny gust ;)
Dla mnie porównywalnym gniotem było np. francuskie The Hunters, a jakiś kolo dał mu nawet 8/10 bo lubi takie klimaty :)
Może właśnie dlatego, że była to marna podróbka całkiem fajnej komedii, ten film był dla mnie nie do przełknięcia. No, ale nie kłócę się - jak dla mnie nie ma o co ;) Polskich twórców stać na znacznie więcej. Mam nadzieję, że na "Ciachu", "Wyjeździe integracyjnym" i "Kac Wawie" skończy się pasmo niepowodzeń. Pod warunkiem oczywiście, że zabraknie kasy na "Kac Wawę 2" ;) Co do "The hunters", jeszcze nie oglądałam. Masz na myśli ten horror?
Nie bój się, będą następne gnioty... dla mnie dobrą komedią było Chłopaki nie płaczą czy Poranek Kojota, na takie komedię w wykonaniu polaków już nie liczę. Co do The hunters - to jest to horror, ale nie jako gatunek filmowy :) nie trać czasu na oglądanie, ja oglądałem, oglądałem, myślałem, że się rozkręci, ale 30 minut przed końcem zmuszałem się, żeby to dokończyć, czego nie udało mi się z Wyjazdem Integracyjnym :) Też nie kłócę się o to która komedia gorsza. Każdy lubi co innego.