PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6668}
7,4 25 tys. ocen
7,4 10 1 25382
7,5 15 krytyków
Kalifornia
powrót do forum filmu Kalifornia

Poszukuje

ocenił(a) film na 7

Witam serdecznie. Bardzo pragnę zobaczyć ten film, ale go nie moge nigdzie dostać...Bardzo byłbym wdzięczny jeśli ktoś go posiada ( najlepiej na cd ) i byłby zainteresowany wymianą lub sprzedażą...
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Filemaster

Powinieneś go dostać w każdej wypożyczalni. U nas jest i na DVD, VHS a nawet na VCD.

Kolbe

wątek ma 10 lat, ładnie. Szukam filmu właśnie (tylko nie na cd czy vhs) tylko do pobrania lub gdzie mogę go zobaczyć online?

ocenił(a) film na 8
ada_zajac

Osobiście polecam program multimedialny XBMC, można zamontować mnóstwo wtyczek (m.in. ekino) i cieszyć się filmami. Google >> XBMC Konfiguracja. Kalifornia na pewno się znajdzie. Jakby potrzebna była pomoc, można śmiało pisać.

Kolbe

film jest w trakcie ściągania (tradycyjne z the pirat bay) ale nie wiem czy dobry ściągam bo tytuł brzmi trochę inaczej. Poczekam bo przed chwilą oglądałam "Zły dotyk" i na dziś mam dość filmów. Ale dzięki za info, jeśli okaże się że film jest zły to spróbuje twoim sposobem. A btw. jak z napisami, sa dostępne?

ocenił(a) film na 8
ada_zajac

Jeśli używałabyś wtyczki "ekno" to są wbudowane, program domyślnie obsługuje "opnsubtitles" i n24 (trzeba mieć konto do n24). Kalifornia to taki raczej nostalgiczny tytuł bym powiedział. Ja za pół godzinki do kina na Planetę Małp :)

Kolbe

Jesli nie uda się żadnym sposobem to mam cichą nadzieję że puszczą go kiedyś w tv. W sumie dziwie się że ciężko mi znaleźć ten film do pobrania gdyż grają w nim gwiazdy więc powinien być populary i w miarę dostępny. No cóż, poczekamy zobaczymy. na razie pobrało mi sie 0,3% więc może za tydzień obejrzę ;p

ocenił(a) film na 8
ada_zajac

To raczej mało popularny film, ja sam znalazłem go przypadkowo an VHS podczas przebierania filmów klasy B w wypożyczalni. Wspomnienia czar hah. Tak jak mówiłem, bardziej oceniam poprzez nostalgię .

ocenił(a) film na 7
Kolbe

FiIm jest na Zalukaj

Filemaster

Dziś o 21:00 na AleKino+ :)