Witam serdecznie. Bardzo pragnę zobaczyć ten film, ale go nie moge nigdzie dostać...Bardzo byłbym wdzięczny jeśli ktoś go posiada ( najlepiej na cd ) i byłby zainteresowany wymianą lub sprzedażą...
Pozdrawiam
Powinieneś go dostać w każdej wypożyczalni. U nas jest i na DVD, VHS a nawet na VCD.
wątek ma 10 lat, ładnie. Szukam filmu właśnie (tylko nie na cd czy vhs) tylko do pobrania lub gdzie mogę go zobaczyć online?
Osobiście polecam program multimedialny XBMC, można zamontować mnóstwo wtyczek (m.in. ekino) i cieszyć się filmami. Google >> XBMC Konfiguracja. Kalifornia na pewno się znajdzie. Jakby potrzebna była pomoc, można śmiało pisać.
film jest w trakcie ściągania (tradycyjne z the pirat bay) ale nie wiem czy dobry ściągam bo tytuł brzmi trochę inaczej. Poczekam bo przed chwilą oglądałam "Zły dotyk" i na dziś mam dość filmów. Ale dzięki za info, jeśli okaże się że film jest zły to spróbuje twoim sposobem. A btw. jak z napisami, sa dostępne?
Jeśli używałabyś wtyczki "ekno" to są wbudowane, program domyślnie obsługuje "opnsubtitles" i n24 (trzeba mieć konto do n24). Kalifornia to taki raczej nostalgiczny tytuł bym powiedział. Ja za pół godzinki do kina na Planetę Małp :)
Jesli nie uda się żadnym sposobem to mam cichą nadzieję że puszczą go kiedyś w tv. W sumie dziwie się że ciężko mi znaleźć ten film do pobrania gdyż grają w nim gwiazdy więc powinien być populary i w miarę dostępny. No cóż, poczekamy zobaczymy. na razie pobrało mi sie 0,3% więc może za tydzień obejrzę ;p
To raczej mało popularny film, ja sam znalazłem go przypadkowo an VHS podczas przebierania filmów klasy B w wypożyczalni. Wspomnienia czar hah. Tak jak mówiłem, bardziej oceniam poprzez nostalgię .