PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682011}
6,7 100 tys. ocen
6,7 10 1 99720
5,5 32 krytyków
Kamienie na szaniec
powrót do forum filmu Kamienie na szaniec
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
TSicilian

hahahahahahahahahah dokladnie XD

użytkownik usunięty
torres_69

Już niedługo, cierpliwości. W sierpniu lub wrześniu:)

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 5

dystrybucja: Monolith Video
data premiery do sprzedaży: 28-07-2014
data premiery do wypożyczalni: 24-07-2014

użytkownik usunięty
Adamo

A skąd informacja?

Ja zadzwoniłam do Monolith Video i takiej mi informacji udzielili.
Ale w sumie:) Im szybciej tym lepiej:)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5

informacja jest tutaj na stronie o filmie po prawej stronie tak pośrodku :)

użytkownik usunięty
Adamo

Dziękuję. Nawet nie zauważyłam :)
Niech żyje ślepota:P
Pozdrawiam serdecznie

Widziałam dzisiaj zapowiedź. Wydanie DVD ma zawierać m.in. sceny usunięte oraz alternatywne zakończenie.
Ciekawe o co chodzi - czy w tej alternatywnej wersji "Zośka" ginie "po bożemu" tzn w bezpośrednim starciu, a nie pozwala się zabić, czy jeszcze coś innego? Pamiętam też wywiad z aktorką, która gra Halę, wspomniała że jedna wersja zakończenia przewidywała wyjawienie jakiejś tajemnicy ale zrezygnowali z niej ze względu na kontrowersje.
Jeżeli to jest to, o czym myślę, to mogliby sobie darować.

ocenił(a) film na 7
komandos93

Premiera DvD 28 lipca, ale słuchajcie widzę, że dużo osób chcę kupić ten film na DvD to już wam mówię jak szybko możecie mieć ten film na DvD bez wychodzenia z domu. Ja od 3 lat kupuje filmy na DvD przez allegro to wiem jak to chodzi. Zamawiacie DvD i w dniu premiery DvD otrzymujecie płytę do domu! Cena przeważnie od 30 do 40zł.

PawelKora

Torrent? W 10 minut za 0zł dwa dni przed premiera?

ocenił(a) film na 7
TSicilian

haha kiedyś to może i ludzie ściągali filmy. Teraz to albo na Vod oglądają, albo kupują na DvD :)

PawelKora

Hahhaha na pewno?

ocenił(a) film na 7
TSicilian

No tak :) ja np. na Ipli wykupuje sobie Vod :D

ocenił(a) film na 7
PawelKora

CHyba świra masz. Ludzie wolą nie płacić, choćażby to był 50 groszy to i tak spiracą.

ocenił(a) film na 7
czlowiek_z26

Haha! przecież nawet jak ściągacie filmy z neta to i tak musicie mieć jakieś konto premium wykupione :)

ocenił(a) film na 7
PawelKora

eee... co?
Pan to chyba nowy w internetach?

ocenił(a) film na 7
czlowiek_z26

Ja tam nie wiem, ja ściągam seriale z chomi......k...a to widzę jak inni filmy ściągają i też nie za darmo. Wgl. nic nie ma za darmo.

ocenił(a) film na 7
PawelKora

Chomiki to złodzieje
po co płacić za coś co można mieć za darmo?
Polecam torrenty i servery typu cat share
Internet lubi takich jak Ty ;) można zarobić :))

ocenił(a) film na 7
czlowiek_z26

Na co mi to ? ja seriale tylko ściągam w miesiącu ok. 10/15 GB. Filmy to jak wcześniej pisałem zamawiam na Allegro, albo kupuje w kiosku :)

ocenił(a) film na 7
PawelKora

no to spoko... ile za to płacisz, choć piracisz?

ocenił(a) film na 7
czlowiek_z26

5 GB na chom...i..ku7zł zł coś koło tego. Ja ściągam serial i usuwam. A filmy jak kupuje na allegro to 30-45zł zależy ile dopłacam do przesyłki. Seriale też kupuje na DvD, ale nie zawsze są takie, że po PL :(

ocenił(a) film na 7
PawelKora

Ha! 7zł to o 7za dużo. Też tak robię, ściągam oglądam, kasuje.wiadomo, że nie zarabiam na tym, także wszystko zgodnie z prawem. Tak jak pisałem torrenty, darmowe servery, wszystko za free. Dzisiaj pobrałem sezon5 breaking bad 720p w 4 godziny (16 odcinków/24gb) także spoko...
Co do DVD nie kupuj tego szajsu! mam kuzyna, fana oryginalnych DVdików i blurej.Od 15 lat kolekcjonuje- jak liczyliśmy wydał na to przez te lata 60 tysięcy, a że ostatnio miał problemy finansowe i chciał sprzedać- najlepszą oferte jaką dostał za swoją wypasioną kolekcję to 5 tysil Także zastanów się czy warto w dobie pięcio tetragigabajtowych dysków inwestować w płyty dvd o pojemności góra 15gb..

użytkownik usunięty
PawelKora

Widać nie ściągałeś z darmowych stron z torentami . Wystarczy trochę pomyśleć i się pobiera wszystko za darmo .

użytkownik usunięty
PawelKora

Głupoty piszesz. Ja zawsze tylko ściągam . Fimy są zbyt drogie zeby je kupować. Żebym kupił jakikolwiek film to musiałby kosztować maxiimum 5 złotych .

smalu ty żydzie! nie jaraj tyle ganji to będziesz na film, a tak to wszystko z dymem puszczasz ;)

PawelKora

Kiedy ostatnio sprawdzałem kalendarz to był 2014 rok. Jakość dvd to dawno muzeum. Wypożyczalnie to też świat lat 90.

Nikt nie ściąga? Chyba nikt z ludzi mających 60+ lat. Każdy obeznany chodź trochę w internatach ściąga filmy. I litości...kto ściąga jakieś większe ilości z ch*mika?

MichasMaster

I czemu ch*mik jest słowem niecenzuralnym? Kiedy delegalizacja zwrotu "ściągam"?

ocenił(a) film na 8
komandos93

Już jest w sieci DVDRip.

ocenił(a) film na 7
lukaszek0206

mało kto teraz filmy pobiera z internetu :D ja czekam aż film będzie dostępny na DvD do kupienia.

ocenił(a) film na 5
PawelKora

Dużo nas to obchodzi.

ocenił(a) film na 7
Piotrek14

No właśnie co nas obchodzi jakaś wersja z neta lepsza i tak będzie DvD

użytkownik usunięty
lukaszek0206

Co z tego , że jest jak nie ma napisów jak mówią po niemiecku podczas przesłuchania Rudego .

ocenił(a) film na 7

Jakbyś dobrze szukał, to byś i napisy znalazł.

opensubtitles . org

użytkownik usunięty
adolek17pl

No znalazłem dzięki . Zawsze myślałem ze napi projekt jest najlepszą stroną z napisami a tam ich nie ma .

ocenił(a) film na 8

Od dziś ma być jako dodatek do "Newsweek'a".