dystrybucja: Monolith Video
data premiery do sprzedaży: 28-07-2014
data premiery do wypożyczalni: 24-07-2014
A skąd informacja?
Ja zadzwoniłam do Monolith Video i takiej mi informacji udzielili.
Ale w sumie:) Im szybciej tym lepiej:)
Pozdrawiam
Widziałam dzisiaj zapowiedź. Wydanie DVD ma zawierać m.in. sceny usunięte oraz alternatywne zakończenie.
Ciekawe o co chodzi - czy w tej alternatywnej wersji "Zośka" ginie "po bożemu" tzn w bezpośrednim starciu, a nie pozwala się zabić, czy jeszcze coś innego? Pamiętam też wywiad z aktorką, która gra Halę, wspomniała że jedna wersja zakończenia przewidywała wyjawienie jakiejś tajemnicy ale zrezygnowali z niej ze względu na kontrowersje.
Jeżeli to jest to, o czym myślę, to mogliby sobie darować.
Premiera DvD 28 lipca, ale słuchajcie widzę, że dużo osób chcę kupić ten film na DvD to już wam mówię jak szybko możecie mieć ten film na DvD bez wychodzenia z domu. Ja od 3 lat kupuje filmy na DvD przez allegro to wiem jak to chodzi. Zamawiacie DvD i w dniu premiery DvD otrzymujecie płytę do domu! Cena przeważnie od 30 do 40zł.
haha kiedyś to może i ludzie ściągali filmy. Teraz to albo na Vod oglądają, albo kupują na DvD :)
CHyba świra masz. Ludzie wolą nie płacić, choćażby to był 50 groszy to i tak spiracą.
Haha! przecież nawet jak ściągacie filmy z neta to i tak musicie mieć jakieś konto premium wykupione :)
Ja tam nie wiem, ja ściągam seriale z chomi......k...a to widzę jak inni filmy ściągają i też nie za darmo. Wgl. nic nie ma za darmo.
Chomiki to złodzieje
po co płacić za coś co można mieć za darmo?
Polecam torrenty i servery typu cat share
Internet lubi takich jak Ty ;) można zarobić :))
Na co mi to ? ja seriale tylko ściągam w miesiącu ok. 10/15 GB. Filmy to jak wcześniej pisałem zamawiam na Allegro, albo kupuje w kiosku :)
5 GB na chom...i..ku7zł zł coś koło tego. Ja ściągam serial i usuwam. A filmy jak kupuje na allegro to 30-45zł zależy ile dopłacam do przesyłki. Seriale też kupuje na DvD, ale nie zawsze są takie, że po PL :(
Ha! 7zł to o 7za dużo. Też tak robię, ściągam oglądam, kasuje.wiadomo, że nie zarabiam na tym, także wszystko zgodnie z prawem. Tak jak pisałem torrenty, darmowe servery, wszystko za free. Dzisiaj pobrałem sezon5 breaking bad 720p w 4 godziny (16 odcinków/24gb) także spoko...
Co do DVD nie kupuj tego szajsu! mam kuzyna, fana oryginalnych DVdików i blurej.Od 15 lat kolekcjonuje- jak liczyliśmy wydał na to przez te lata 60 tysięcy, a że ostatnio miał problemy finansowe i chciał sprzedać- najlepszą oferte jaką dostał za swoją wypasioną kolekcję to 5 tysil Także zastanów się czy warto w dobie pięcio tetragigabajtowych dysków inwestować w płyty dvd o pojemności góra 15gb..
Widać nie ściągałeś z darmowych stron z torentami . Wystarczy trochę pomyśleć i się pobiera wszystko za darmo .
Głupoty piszesz. Ja zawsze tylko ściągam . Fimy są zbyt drogie zeby je kupować. Żebym kupił jakikolwiek film to musiałby kosztować maxiimum 5 złotych .
Kiedy ostatnio sprawdzałem kalendarz to był 2014 rok. Jakość dvd to dawno muzeum. Wypożyczalnie to też świat lat 90.
Nikt nie ściąga? Chyba nikt z ludzi mających 60+ lat. Każdy obeznany chodź trochę w internatach ściąga filmy. I litości...kto ściąga jakieś większe ilości z ch*mika?
mało kto teraz filmy pobiera z internetu :D ja czekam aż film będzie dostępny na DvD do kupienia.
Co z tego , że jest jak nie ma napisów jak mówią po niemiecku podczas przesłuchania Rudego .
No znalazłem dzięki . Zawsze myślałem ze napi projekt jest najlepszą stroną z napisami a tam ich nie ma .