Założyłem ten temat aby wszytkie nowo pojawiające się informacje były w jednym miejscu. Zapraszam do wrzucania newsów, ciekawostek i dyskutowania :)
no czyli Hulk zostanie :) no jeśli nie zginie to może i w IV fazie jakiś solowy z nim film, nie wiem co z Black Panther ale wątpie by zginął przeczuwam że będzie miał swój drugi film jeśli zyski będą duże
nie mam pojęcia więc kto
no to tak
w Infinity War zginą według mnie
Hawkeye
Steve zastępuje go Bucky
Ant Man
Falcon? może poświęci się dla Steva ? wątpię byśmy go ujrzeli w IV fazie bo po co
War Machine w obronie Starka? też to pasuje i też raczej nie mam pomysłu co on miałby robić w IV fazie
no to moje domysły
Chcą wprowadzać jak najwięcej czarnoskórnych aktorów żeby walczyć z rasizmem a wychodzi wręcz odwrotnie. Rogers i Stark mają swoich murzynów ...
Ant man wg mnie najbardziej pasuje, z tych co moga zginąć. Zobaczymy jak to będzie, bo śmierć Pietro nie była zbyt logiczna, bo dopiero co tą postać stworzyli.
no niby tak ale to pewnie do Inhumans dadzą jakiś czarnoskórych no Falcon jeszcze może zostać, ale War Machine zbędna postać na IV fazę więc albo zginie albo przez konflikt nie będzie go w Infinity war bo bądzmy szczerzy ten skład co jest teraz nie przetrwa na Infinity war przez wojnę domową, bo jakoś nie wierzę by potem się wszyscy przeprosili i chcieli wrócić, uśmieję się na takie zakończenie...
Ant Man i Hawkeye są najbardziej pewni jeśli chodzi o moje zdanie Hawkeye jest słaby, no bądzmy szczerzy żeby dał radę Thanosowi :P chyba że dostanie w filmie jakieś super hiper moce chodz wątpie a Ant Man jakoś go nie widzę w kolejnej fazie, no chyba że jego film przyniesie spore zyski, to go nie uśmiercą a jego druga solówka znajdzie się w IV fazie
Strażnikom się udało więc po premierze pierwszej części mówi się o trylogii ale to też zależy od drugiej części ale tu jest raczej pewne no ale czekamy
Ponoć spekulują jej solowy film więc jakoś przeżyje jej solowy film nie będzie o przeszłości bo jej przeszłość odkrywają teraz, zresztą nie napisałem że każdy słaby musi zginąć
No cóż to był Quicksilver. Szybko przemknął przez ekran., zanim zdążyliśmy go poznać już zginął. Niestety. Aczkolwiek Quicksilver w X-Menach lepiej był pokazany.
wątpię by zginął... bardziej widzę War Machine w jego obronie, Stark przeżyje chociaż zależy niby coś się mówi o Iron Man 4 no ale jeśli w IV fazie tego nie potwierdzą to może zginie
oj nie wiem, Robert Downey Jr powiedział kiedyś w wywiadzie, że granie Iron Mana to dla niego duży wysiłek , ma swoje lata. i on ledwo się zgodził na Wojnę Domową,
ledwo się zgodził na Civil War ale za to na Infinity War się zgodził z radością :) za kasę zrobią wszystko, Robert wie że wielu by chciało jeszcze jednego Iron Mana, co prawda powiedział ale nie odmówił nie zaprzeczył zresztą :) Robert tak stary to jeszcze nie jest najstarszy aktor Christopher Lee dał radę zagrać Sarumana w tym wieku to i Robert da radę zagrać Iron Mana jeszcze przez 3-4 lata z przerwami :)
a ciekawe jak pokonają Hydrę w Civil War razem czy osobno?
Mam nadzieje że Cap nie zginie, a Bucky zostanie poprostu Avengerem i jak Wdowa będzie chciał spłacić długi.
chyba razem, ale nie wiem ale jako finałowe starcie wiec może już będzie po wojnie
Nie wiem co z Capem, ponoć jednak na Infinity War też będzie bo sam powiedział że zaczynają pracę na początku przyszłego roku
Wydaje mi się że Black Widow będzie jednak po stronie Capa, ze przeszłością swoją się zmierzyła w AoU więc tu raczej myślę że idąc tropem filmowym będzie po stronie Capa
Nie chodzi mi o to po czyjej stronie będzie Natasza, tylko czy Bucky będzie kolejnym Avengerem. Bo ma kontrakt na tyle filmów więc się musi pojawiać.
Rola Buckiego ma być większa ponoć tak mówią więc zobaczymy
Nie wiem jak Nat będzie chciała spłacić swoje długi, zbyt skomplikowane idą tropem filmowym...
a co do IW może tak zrobią że w pierwszej części uśmiercą wszystkich nowych a na koniec wróci stary skład Avengers
Nie pozbierałabym się psychicznie po uśmiercaniu wszystkich xD Nie ma mowy
http://31.media.tumblr.com/bcda303e6306a93fa5e9191337645342/tumblr_inline_nb5jrf dJOx1roe84h.gif
Najpierw podpisał kontrakt na Avengers 2 i 3. Dopiero na Civil War.
Po podpisaniu, właśnie tego pierwszego kontraktu, powiedział RAZ, że nie chce już grać w solowych filmach i podpisuje kontrakt na 2 i 3 część Avengers. Wtedy była g***burza że nie będzie już Iron Mana, a po kilku miesiącach się okazało, że podpisał kontrakt na Civil War. Więc tymi kontraktami i Evansa i RDJ się wgl nie sugerujcie. Bo to kwestia dogadania się. Tak samo podpisanie kontaktu aktora który gra Bucky'ego i porównanie go z kontraktem Evansa i od razu wszyscy zakładają, że on będzie Kapitanem.
W civil war zginie również według komiksu Spoiler Billl Foster, którego zdjęcie zostało nam pokazane.
"wątpię byśmy go ujrzeli w IV fazie bo po co"
Uśmiercanie bohatera nie jest jedynym sposobem scenarzysty na kończenie wątku danej postaci. Równie dobrze mogą wrócić do normalnego życia i tyle.
Ech nie, byle nie Falcon, uwielbiam gościa. Wątpię, że zginie, ale co do Hawkeya - mam podobne przeczucia, Ant Man - maybe? I War Machine - wydaje się to być dość prawdopodobne.
http://naekranie.pl/aktualnosci/frank-grillo-opowiada-o-postaci-crossbonesa-i-pr acy-na-planie-captain-america-civil-war
Wywiad z Frankiem Grillo
"ekipa pracująca nad filmem „Captain America: Civil War” tymczasowo zakończyła zdjęcia w Atlancie i przenosi się na jakiś czas do Berlina."
Do. Berlina.
http://i.imgur.com/861Mi7R.gif
Kolejny promo art z nową zbroją Iron Mana
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=121056
Zbroja moim zdaniem może nie fatalna ale zła,liczyłem na klasyczną zbroję taką jak w AoU tyko że mark 43 z innymi wstawkami kolorystycznymi a oni jak koń pod górkę,co to jest to niebieskie co wypełnia zbroję ?
jeju to jest tylko art w filmie będzie to lepiej wyglądać oceniasz zbroje po czymś co nawet plakatem nie jest....
Do osób, które niedawno przeprowadziły dyskusję na temat tego jakie włosy będzie miał Winter Soldier:
http://instagram.com/p/3KACqXLt-_/
#nadal żadnych zdjęć Bucky'ego z planu
Od dawna szukałam informacji czy czasem nie szukają statystów, ale nie było żadnych ogłoszeń, albo wzięli ludzi prosto z agencji, albo nie potrzebowali nikogo. :( Szkoda, chciałam próbować się wkręcić na plan...
Jestem ciekawa co będą tam kręcić... może jakieś retrospekcje z II wojny światowej? Albo jakieś współczesne europejskie miasto... Przy okazji - wiecie w jakim europejskim kraju było najwięcej baz HYDRY? ;)
Może będą kręcić siedzibę Barona, i bitwę z Hydrą. JA tak myślę, jedne retrospekcje było jako prawdopodobnie Londyn, bo to odtwarzali, to drugich nie będzie.
Ooo :D to już jakby pół zdjęcia Bucky'ego ;) mam nadzieję, że pojawi się w Berlinie i wreszcie go nam pokażą w całości. ;)<proszę, bo już nie dłużej nie wytrzymam>
Jeśli w najbliższym czasie nie pokażą Stana na planie to zacznę się martwić, że ostatecznie będzie go w filmie jakieś 10 minut. Tak, wiem - paranoiczka ze mnie :p