PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706209}

Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 186328
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Założyłem ten temat aby wszytkie nowo pojawiające się informacje były w jednym miejscu. Zapraszam do wrzucania newsów, ciekawostek i dyskutowania :)

Aleksandra_Anastazja

Tak, dokładnie. O promocji wcześniej nie pomyślałam, ale jak o tym wspomniałaś to o matko. Dziwnie będzie wyglądało z nimi dziecko na jednym panelu podczas np. Comic Conu.
Modlę się, żeby było to tylko małe cameo.

użytkownik usunięty
Ivelise

Na comic conu marvela w tym roku nie będzie :p

No tak zapomniałam. Ale w 2016 chyba już będą - po premierze.

użytkownik usunięty
Ivelise

No tak ale raczej spideya nie będą wtedy promować zresztą w sumie nie zmienia to faktu że masz rację!

Zamiast spideya mogliby Daredevila wprowadzić po serialu chce go ujrzeć u boku Avengers a nie spideya który i tak nic sensownego nie wniesie :p

Daredevil - jestem na tak. Ostatnio nawet spotkałam się gdzieś na Twitterze z fanowską grafiką, która przedstawiała, Daredevila broniącego Bucky'ego w sądzie po tym jak został posądzony o swoje zbrodnie. W tle Stark i Cap. Serio fajnie to wyglądało ;)

użytkownik usunięty
Ivelise

Ooo nie lubię fanowskich grafik ale jak znajdziesz wklej mi tutaj tą grafikę zaciekawiło mnie to

Luzik, jak znajdę to Ci wrzucę, ale było to kilka tygodni temu, więc będzie ciężko ;)

użytkownik usunięty
Ivelise

Spoko nie spieszy mi się :)

Ivelise

Oj tak, ja też...

użytkownik usunięty
Aleksandra_Anastazja

Dokładnie :)

ocenił(a) film na 10
Ivelise

w serialach jakich pamiętam nastolatków grali ok 30 letni aktorzy, może powinni pójść tym tropem.

paula0fm

Prawda. Zawsze tak było, a teraz nagle im się odwróciło.

ocenił(a) film na 10
Ivelise

Pewnie chcą być bardziej realistyczni. Evans i inni muszą patrzeć pod nogi żeby pająka nie podeptać . : D

paula0fm

Haha dobre ;)

ocenił(a) film na 10
Ivelise

idealne zdjęcie!
Jak dla mnie było już dużo filmów o pajączku, więc kolejny film z innym aktorem to nie jest dobry pomysł. Poza tym poprzesuwali premiery innych filmów jak np. Inhumans.

paula0fm

Poza tym skąd mają gwarancję, że i ten pająk nie okaże się (według nich) klapą podobnie jak dwójka Amazing SM.

użytkownik usunięty
Ivelise

I ja też was rozumiem :)

a myślałam, że jestem jedyna uprzedzona, bo wcześniej spotykałam się z samymi zachwytami nad nowym SM i nad dealem Marvel-Sony ;)

użytkownik usunięty
Aleksandra_Anastazja

No widzisz jednak nie jesteś sama :)

też niestety nie pałam z zachwytu do spider mana że mcu go ma :p ja bym wolał Daredevila żeby wprowadzili a nie jakiegoś spideya

Do tej pory było ok. Władzę nad Spiderem miało sony, Marvel się nie mieszał i było ok - przynajmniej dla mnie. A teraz walną takie coś. Ja sie na to nie piszę.

Ivelise

Właśnie, ja paradoksalnie byłam zadowolona, że Sony ma Spidermana i Marvel nie może go wprowadzać do swoich filmów. Także ta "niespodzianka" dla fanów mnie niezbyt ucieszyła...

użytkownik usunięty
Aleksandra_Anastazja

To wszystko wina sony i że niszczyli każdy film o spideyu gdyby marvel miał od początku spideya byłaby możliwość rozwijania tej postaci ale sony zjeba** kolejną serię to teraz zwalili na marvela naprawianie ich żałosnych błędów ...

użytkownik usunięty
Ivelise

Znaczy władzę nadal ma sony i to jest najgorsze :p spidey jest pożyczony marvelowi by mógł wystąpić w Civil War i w infinity war

spidey od samego początku powinien być od marvela a teraz niestety przez kolejną zrytą serię przez sony marvel może sobie tylko zaszkodzić

Świetnie to podsumowałeś. Być może gdyby od samego początku serią i SM zajął sie marvel, nie trzeba byłoby robić pierdyliard rebootów. Ech, ale co zrobić.

użytkownik usunięty
Ivelise

Dokładnie ale kasa musi się zgadzać zresztą sony też oszukuje bo TASM 2 miał dobre zyski mimo tego że film był słaby a reboot robią wyłącznie dla kasy

użytkownik usunięty
Aleksandra_Anastazja

No to przyłączam się do ludzi myślących :)

ocenił(a) film na 10

no fakt, Asa jest najlepszym kandydatem jak na ten czas.

Może nie mogą znaleźć młodego szczupłego Amerykanina ; P

ocenił(a) film na 10
Ivelise

na strone naekranie pl jest przedstawionych więcej kandydatów dwóch z nich wyglądają jak Biber (chyba tak to się piszę).

paula0fm

No właśnie, dlatego żadnego z nich nie mogę sobie wyobrazić na ekranie u boku pozostałych. Po prostu nie.

ocenił(a) film na 10
Ivelise

pozostaje mieć nadzieje że tego nie popsują

paula0fm

Myślicie że Ross będzie red Hulkiem ?

ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

raczej nie, kto miałby szanse z nim walczyć oprócz Hulka?

paula0fm

Właśnie... Dlatego nie potrzebnie go wprowadzają skoro się nie zmieni

ocenił(a) film na 10
Zartanxxx

wprowadzają bo pewnie będzie "maczał palce " w ustawie rejestracyjnej. i raczej nie stanie po stronie Capa w konflikcie.

ocenił(a) film na 10
paula0fm

https://m.youtube.com/watch?v=zH86VAw-1kc

użytkownik usunięty
paula0fm

też mi dwoje skojarzyło się z tym nawet nie wymawiam imienia bo mi się nie dobrze robi ...

użytkownik usunięty
raptor59

Co uważacie o włosach Czarnej Wdowy?
Moim zdaniem najlepsze ze wszystkich.

Tak, zdecydowanie jej najlepszy look, ale podobał mi się jeszcze ten z IM i WS.

użytkownik usunięty

Tak najlepsze ale i tak dla mnie w każdych włosach świetnie wygląda!

Moim zdaniem również nowa fryzura jest najlepsza :) na drugim miejscu ta z Winter Soldier ;)

ocenił(a) film na 9

Też mi się podobają :D od razu po nich to włosy z IM i WS :D

użytkownik usunięty
raptor59

http://screenrant.com/daredevil-avengers-civil-war-movie-crossovers/

co prawda teraz znalazłem ale czyżby ten "nius" oznaczał że Daredevil może odegrać w mcu znacznie większą rolę ?

użytkownik usunięty
raptor59

http://www.cinemablend.com/new/Captain-America-3-Include-Daredevil-70024.html

tu znalazłem kolejne Info z przed trzech miesięcy ale spekulacja to spekulacja oby oby

użytkownik usunięty
raptor59

przydałby się nowy temat :P

ostatni post

już

.

.

już ostani post!

Echh