Założyłem ten temat aby wszytkie nowo pojawiające się informacje były w jednym miejscu. Zapraszam do wrzucania newsów, ciekawostek i dyskutowania :)
Tak, dokładnie. O promocji wcześniej nie pomyślałam, ale jak o tym wspomniałaś to o matko. Dziwnie będzie wyglądało z nimi dziecko na jednym panelu podczas np. Comic Conu.
Modlę się, żeby było to tylko małe cameo.
No tak ale raczej spideya nie będą wtedy promować zresztą w sumie nie zmienia to faktu że masz rację!
Zamiast spideya mogliby Daredevila wprowadzić po serialu chce go ujrzeć u boku Avengers a nie spideya który i tak nic sensownego nie wniesie :p
Daredevil - jestem na tak. Ostatnio nawet spotkałam się gdzieś na Twitterze z fanowską grafiką, która przedstawiała, Daredevila broniącego Bucky'ego w sądzie po tym jak został posądzony o swoje zbrodnie. W tle Stark i Cap. Serio fajnie to wyglądało ;)
Ooo nie lubię fanowskich grafik ale jak znajdziesz wklej mi tutaj tą grafikę zaciekawiło mnie to
w serialach jakich pamiętam nastolatków grali ok 30 letni aktorzy, może powinni pójść tym tropem.
Pewnie chcą być bardziej realistyczni. Evans i inni muszą patrzeć pod nogi żeby pająka nie podeptać . : D
idealne zdjęcie!
Jak dla mnie było już dużo filmów o pajączku, więc kolejny film z innym aktorem to nie jest dobry pomysł. Poza tym poprzesuwali premiery innych filmów jak np. Inhumans.
Poza tym skąd mają gwarancję, że i ten pająk nie okaże się (według nich) klapą podobnie jak dwójka Amazing SM.
a myślałam, że jestem jedyna uprzedzona, bo wcześniej spotykałam się z samymi zachwytami nad nowym SM i nad dealem Marvel-Sony ;)
No widzisz jednak nie jesteś sama :)
też niestety nie pałam z zachwytu do spider mana że mcu go ma :p ja bym wolał Daredevila żeby wprowadzili a nie jakiegoś spideya
Do tej pory było ok. Władzę nad Spiderem miało sony, Marvel się nie mieszał i było ok - przynajmniej dla mnie. A teraz walną takie coś. Ja sie na to nie piszę.
Właśnie, ja paradoksalnie byłam zadowolona, że Sony ma Spidermana i Marvel nie może go wprowadzać do swoich filmów. Także ta "niespodzianka" dla fanów mnie niezbyt ucieszyła...
To wszystko wina sony i że niszczyli każdy film o spideyu gdyby marvel miał od początku spideya byłaby możliwość rozwijania tej postaci ale sony zjeba** kolejną serię to teraz zwalili na marvela naprawianie ich żałosnych błędów ...
Znaczy władzę nadal ma sony i to jest najgorsze :p spidey jest pożyczony marvelowi by mógł wystąpić w Civil War i w infinity war
spidey od samego początku powinien być od marvela a teraz niestety przez kolejną zrytą serię przez sony marvel może sobie tylko zaszkodzić
Świetnie to podsumowałeś. Być może gdyby od samego początku serią i SM zajął sie marvel, nie trzeba byłoby robić pierdyliard rebootów. Ech, ale co zrobić.
Dokładnie ale kasa musi się zgadzać zresztą sony też oszukuje bo TASM 2 miał dobre zyski mimo tego że film był słaby a reboot robią wyłącznie dla kasy
no fakt, Asa jest najlepszym kandydatem jak na ten czas.
Może nie mogą znaleźć młodego szczupłego Amerykanina ; P
na strone naekranie pl jest przedstawionych więcej kandydatów dwóch z nich wyglądają jak Biber (chyba tak to się piszę).
No właśnie, dlatego żadnego z nich nie mogę sobie wyobrazić na ekranie u boku pozostałych. Po prostu nie.
wprowadzają bo pewnie będzie "maczał palce " w ustawie rejestracyjnej. i raczej nie stanie po stronie Capa w konflikcie.
też mi dwoje skojarzyło się z tym nawet nie wymawiam imienia bo mi się nie dobrze robi ...
http://screenrant.com/daredevil-avengers-civil-war-movie-crossovers/
co prawda teraz znalazłem ale czyżby ten "nius" oznaczał że Daredevil może odegrać w mcu znacznie większą rolę ?
http://www.cinemablend.com/new/Captain-America-3-Include-Daredevil-70024.html
tu znalazłem kolejne Info z przed trzech miesięcy ale spekulacja to spekulacja oby oby