Mam pytanie czy Czarna Wdowa będzie z kapitanem, bo nie jestem pewny jak było w komiksach. przynajmniej dzięki temu mogli by wyjaśnić ciąże u Scarlett Johansson w avengersie 2.
Nie wiem jak było w komiksach, ale wiem, że w tym filmie będą tylko przyjaciółmi i nikim więcej. Kapitan jest raczej zainteresowany Agentką 13, Sharon Carter a Wdowa jest nadal z Hawkeye'm a jeśli nie jest, to jest raczej nim bardzo zainteresowana. A ciąża Johansson nie spowoduje zmian w scenariuszu, jedynie spowoduje zmiany w datach w których mieli kręcić z nią sceny. Nakręcą teraz co mogą, zrobi sobie przerwę jak będzie miała już widoczny brzuch, zrobią dokrętki po porodzie a resztę załatwią efekty komputerowe, dublerki, green screeny, kręcenie z perspektywy i najzwyklejsze w świecie zasłanianie brzucha rożnymi przedmiotami przed kamerą. Skoro potrafią stworzyć komputerowo Iron Mana, kosmitów, Hulka i tym podobne, to i z wystającym brzuchem sobie dadzą radę. Nie wiem czemu ludzie z tej ciąży taki robią problem, jakby Scarlett była pierwsza aktorką w Hollywood, która zaszła w ciążę. Helena Bonham Carter była w ciąży w "Harrym Potterze i Księciu Półkrwi". Penelope Cruz była w ciąży w "Piratach z Karaibów: Na nieznanych wodach". Halle Berry będzie w ciąży w "X-Men: Przeszłość, która nadejdzie".
Wdowa jest wlasnie tylko przyjaciółką z Hawkeyem, Cap bedzie z Wdową, zobaczycie
WSZYSCY ZOBACZYCIE!!!!!! and now kiss http://www.coolestfamilyever.com/wp-content/uploads/2013/09/now-kiss.png :D
Przypatrz się screenom. Fani już tłumaczą sobie wisiorek w kształcie strzały, który nosi Czarna Wdowa. Jest to, zdaniem fanów, znak, by nie obawiali się romansu z Kapitanem Ameryką, a wisiorek ma symbolizować właśnie jej związek z Hawkeye'm. I całe szczęście.
W komiksach Czarna Wdowa była z Zimowym Żołnierzem. Tylko że później się chyba rozstali. Ale wiem że trochę czasu napewno byli tą parą.