Kto Ci dał prawo do czynienia się krytykiem filmowym, a co gorsza alfą i omegą wiedzy filmowej. Poczytaj troszkę książek - z teorii filmu!!!
To, że czegoś nienawidzisz nie daje Ci prawa do obrzucania błotem ludzi. Po to jest ten system komentarzy żeby każdy miał prawo do swego zdania, a co ważniejsze po to by dyskutować nad filmem i o filmie na odpowiednim poziomie. Warto żeby ktoś porządnie Tobą potrząsnął bo daleko Ci od tego poziomu. "zasrana fanatyczko" - szanuj ludzi i nie myśl że jesteś lepszy od innych. Twoje wypowiedzi pełne są frazesów i demagogii a wyzute z podstaw wiedzy filmowej!!!
Wstyd...
Żałuje że jesteś częścią tego portalu
Coż... Z jednej strony chamstwo zasługuje na bezwzględne potępienie, niezależnie od tego czy w słusznej, czy niesłusznej sprawie się ujawnia.
Z drugiej strony. Trzeba zrozumieć ludzi, którym puszczają nerwy. Sam, próbowałem tutaj niedawno doprowadzić do jakiejś rzeczowej polemiki. Nie udało się. Do miłośników „Karola...” nie docierają żadne racjonalne argumenty. Z logicznym myśleniem mają ogromne problemy, raczej kieruje nimi logika stada.
Dlatego nie dziwię, że rozmowa się skończyła, a zaczęła pyskówka. „Zasranej fanatyczki” nie pochwalam. Ale rozumiem, bo Żandarm moje odczucia w ten sposób wyraził.
Też apeluje żeby ci którzy po stronie rozumu stoją wyluzowali. I traktowali „stadnych” z dystansem.
Pozdrawiam
kicek
buraku jeden ty spaśiona małpko na sznurku :-)
idzcie zrobić se ołtażyk z Karolem i składajcie mu chołd !
Dlaczego chwalicie film skoro jest słabo zrobiony ???
Jak by to nie był film o Karolu woyjtyle tylko o Mrówkach i też byłby słabo zrobiony to już byście go tak nie bronili i dlaczego okładacie czcią wwszystko co związane z papieżem nawet jeśli jest gówniane ?a po drugie to znam się na filmach lepiej niż ty !
buraku jeden ty spaśiona małpko na sznurku :-)
idzcie zrobić se ołtażyk z Karolem i składajcie mu chołd !
Dlaczego chwalicie film skoro jest słabo zrobiony ???
Jak by to nie był film o Karolu woyjtyle tylko o Mrówkach i też byłby słabo zrobiony to już byście go tak nie bronili i dlaczego okładacie czcią wwszystko co związane z papieżem nawet jeśli jest gówniane ?a po drugie to znam się na filmach lepiej niż ty ! Obońca uciśnionych się znalazł !
Po komentarzu Żandarma z mojej strony należy się wyjaśnienie.
Jak się okazuje nie przeczytał tego co napisałem, więc równo mi się oberwało za to, że próbowałem wytłumaczyć jego zachowanie.
Teraz tłumaczyć go już nie zamierzam.
Zupełnie się od niego odcinam. Nie chcę mieć nic wspólnego z kimś, kto nie tylko ma problemy z ortografią(np. hołd przez "ch"), ale z posługiwaniem się językiem polskim na poziomie komunikacyjnym.
Nie chcę też żeby ktoś utożsamiał tego typa z grupą ludzi, którzy mają do krytyczny stosunek do stylu w jakim "Karol..." był rozpowszechniany jak i do samego filmu.
Wszystkim tym, którzy zamierzają jeszcze z Żandarmem dyskutować, odradzam to. Zignorujcie go. Znudzi mu się w końcu pisanie(przecież to nie jest jego najmocniejsza strona).
Nie pozwólmy aby jakiś 12-letni blokers nami rządził.
Pozdrawiam
kicek
nie czepiaj sie ortografii bo to strona filmowa a nie JĘZYK POLSKI.
i odczepcie się odemnie i wyzywam was bo inaczej nie da się kadać z wami!
A ja nie mam 12 lat tylko 15 !!!
Pacanie!
( no cóż za bluzgi sorry ale nie denerwujcie mnie bo jestem nerwowy )
Przepraszam jeśli kogoś obraziłem :-)
zgadzam sie.
Tymbardziej chłopcze ze masz 15 lat to gówno wiesz o filmach.
* nawet ortografia mówi sama za siebie*
wiec lepiej nie wypowiadaj sie już, bo sam sobie szkodzisz.
Co do Karola z tym ołtarzykiem to lekka przesada kochanie nie sadzisz? Ten film posiada treść, której zwyczajni ludzie tacy jak ty nie widza.
wiec daruj sobie. Bynajmniej dla Niego bo dla siebie juz nic nie zrobisz.