Karol - człowiek, który został papieżem

Karol, un uomo diventato papa
2005
6,9 167 tys. ocen
6,9 10 1 167258
5,0 25 krytyków
Karol - człowiek, który został papieżem
powrót do forum filmu Karol - człowiek, który został papieżem

Nie rozumiem ludzi którzy tak podniecają się tym że film powstał dla pieniędzy ???
Przeceiż każdy film powstaje właśnie dla nich , czy to film o Kennedym , Papieżu , Maryji , Jezusie , Castro , Bushu itp.
Taki jest sens filmu , i dlaczego tak się tym eksytujecie to normalka...a po zatym to trzeba robić ludzie filmy o osobach świętych bo ludzie chcą je oglądać a po za tym o czymś muszą być filmy ~~~

Ja pójdę na ten film tak samo jak na inne. A innych podniecaczy i oburzajków mam głęboko w tylnim otworze !!!!

Mel Gibson tworząc pasję może i myślał o pieniądzach bo wieedzaił że taki film dużo zarobi i dobrze!!! A zresztą skąd on mógł wiedzieć że ten film przyniesie zyski ???
To sprawa ludzi płacących za bilety , to oni dają poeniądze i to ich sprawa tak samo z filmem o papieżu , jak ktoś chce niech i dze io da pieniądze a jak ktoś nie chce to neich nie idzie .... proste :-)
Czhcesz isć to zapłać za bilet nie chcesz to nie płać ( nie wpuszczą cię do kina )

Zandarm

oj, widze ze malo wiesz o kinie. jak sie o czyms nie wie to sie nie krytykuje kogos innego .... proste (to byla parafraza, a nie powtarzanie bledow interpunkcyjnych :/)

ocenił(a) film na 8
monika_

a ja widze ze niektorzy "bojkotujacy" nie potrafia uszanowac faktu iz ktos ma inne zdanie od nich