Ale jak najpierw wybrano papieża (Piotr Adamczyk), było widać, jak zakładał czapkę, a potem wszyscy oglądają go w telewizji. W telewizji był prawdziwy Karol Wojtyła, a nie grany przez Piotra Adamczyka (niepodobnego zresztą wogóle), TAK SIĘ LAŁEM!
No co ty powiesz? Prawdziwy???Zartujesz! Nie zauważyłam, przecież oni sa tak do siebie podobni! Gratuluje intelektu:PPP
I co, jesteś z siebie dumny? Czujesz się jak pełen inteligencji, przeładowany życiową mądrością filmowy guru? Jeżeli myślisz, że możesz sobie ironizować i poniżać ludzi to życzę powodzenia, tylko pamiętaj, że sam fakt ironicznego skomentowania wypowiedzi, włączając w to gratulacje, Tobie samemu inteligencji w niczyich oczach nie doda (a wręcz przeciwnie), nawet wtedy, kiedy Ty sam będziesz o niej w stu proecntach przekonany.
To było do mnie S.K.W. Nie wiem, dlaczego masz do mnie pretensje, moniko. Tak w ogóle, to jestem dziewczyną( nie wiem dlaczego ludzie zwracają się do mnie czasem jak do przedstawiciela płci męskiej, przecież nick mam chyba dość kobiecy;)). Użyłam ironii komentując tę wypowiedź nie po to, żeby komuś dogryźć i pokazać jaka ja jestem mądra, ale po to, że...no własnie dlatego, że nie chciałam pisać naukowo, że jest małospostrzegawczy, że myśli że jest oryginalny. Wprowadziłam do mojej wypowiedzi trochę humoru, który wcale nie miał być wredny, tylko leciutko złośliwy( po prostu lubię używac ironii, tyle:)). A ci, którzy znają mnie na filmwebie, wiedzą, że czasem uda mi się napisac coś inteligentnego;) i wcale sie z tym nie obnoszę. Nie rozumiem twojego zarzutu. Przeciez nic, co napisałam w swojej wypowiedzi nie odnosiło sie do życiowej mądrości! Może to ty chciałas pokazać jakaś jesteś mądra i nie wdajesz się w głupie dyskusje?
Pozdrawiam:)
A możesz konkretniej, o co Ci chodzi? Bo chyba bronisz absurdalnego wątku (taki jest, nie da się ukryć) z jakiegoś powodu? :))