wystawiam 10/10. Jest rewelacyjny. Hańbą jest że tylko my wystawiamy go w kinach. No ale trudno. Ja obejrzałem go na komputerze i to jest najpiękniejszy film jaki widziałem.
to mało widziałeś;) Tak swoją drogą to tylko my dajemy go w kinach, bo tylko u nas można na tym filmie zarobić, gdzie indziej trafi on na vhs i dvd, tak jak większość średniaków i filmów "nie do kina".
Denerwuje mnie opinia "film jest dobry, bo jest o papieżu" co za bzdura..
BenDov tak wogóle nie powiedziałem ani słowa o tym że ten film jest dobry bo jest o Papieżu. To po pierwsze. Po drugie: ten film NIE jest o Papieżu. Tylko o człowieku który mimo przeszkód i trudnych czasów chciał coś zrobić. Zrobić coś dobrego. Został kapłanem, wykładowcą, biskupem, kardynałem. Papieżem został na SAM KONIEC filmu. Wy piszecie że film jest głupi bo go wyświetlają w kinach. Nie chcesz wydawać 15 zł na kino to sobie ściągnij film i obejrz na komputerze. A jeśli jesteś zdolniejszy/a to wypal na vcd lub dvd i obejrz w kinie domowym. Film jest dobry i ja wystawiłem ocene 10/10 w dalszym ciągu nie rozumiejąc waszego toku myślenia.
Pozdrawiam wszystkich
Film jest dla tych, którzy kochają Jana Pawła II.
I ten film nie jest byle jaki!!!
Popieram że jest on wspaniałym filmem.
A ci co mówią że jest do kitu to ci, którzy nie chcieli wydać marnych 15 zł na bilet.
Wstydźcie sie!!!
to ze film mi się nie podoba to jest złe ? Sama powiedziałąś że jest to film tylko dla fanatykó JPII/ Ja tego filmu nie aniwdzę ale papieża lubie bo to że ten film to góno to nie znaczy ze karol też
Byłem na filmie. Po prostu jest słaby. Aktorstwo takie sobie, efekty słabe, fabuła nie do końca zgodna z prawdą (i tu twórcy tego "biograficznego" filmu nagle twierdzą, że nie o to chodziło), najwyżej momentami - wzruszający.