Karol - człowiek, który został papieżem

Karol, un uomo diventato papa
2005
6,9 167 tys. ocen
6,9 10 1 167262
5,0 25 krytyków
Karol - człowiek, który został papieżem
powrót do forum filmu Karol - człowiek, który został papieżem

Przepiękny film

ocenił(a) film na 10

wystawiam 10/10. Jest rewelacyjny. Hańbą jest że tylko my wystawiamy go w kinach. No ale trudno. Ja obejrzałem go na komputerze i to jest najpiękniejszy film jaki widziałem.

bidzik

to mało widziałeś;) Tak swoją drogą to tylko my dajemy go w kinach, bo tylko u nas można na tym filmie zarobić, gdzie indziej trafi on na vhs i dvd, tak jak większość średniaków i filmów "nie do kina".
Denerwuje mnie opinia "film jest dobry, bo jest o papieżu" co za bzdura..

ocenił(a) film na 10
BenDov

BenDov tak wogóle nie powiedziałem ani słowa o tym że ten film jest dobry bo jest o Papieżu. To po pierwsze. Po drugie: ten film NIE jest o Papieżu. Tylko o człowieku który mimo przeszkód i trudnych czasów chciał coś zrobić. Zrobić coś dobrego. Został kapłanem, wykładowcą, biskupem, kardynałem. Papieżem został na SAM KONIEC filmu. Wy piszecie że film jest głupi bo go wyświetlają w kinach. Nie chcesz wydawać 15 zł na kino to sobie ściągnij film i obejrz na komputerze. A jeśli jesteś zdolniejszy/a to wypal na vcd lub dvd i obejrz w kinie domowym. Film jest dobry i ja wystawiłem ocene 10/10 w dalszym ciągu nie rozumiejąc waszego toku myślenia.
Pozdrawiam wszystkich

bidzik

Film jest dla tych, którzy kochają Jana Pawła II.

I ten film nie jest byle jaki!!!

Popieram że jest on wspaniałym filmem.

A ci co mówią że jest do kitu to ci, którzy nie chcieli wydać marnych 15 zł na bilet.

Wstydźcie sie!!!

ocenił(a) film na 1
AgReSyW_BMWic

to ze film mi się nie podoba to jest złe ? Sama powiedziałąś że jest to film tylko dla fanatykó JPII/ Ja tego filmu nie aniwdzę ale papieża lubie bo to że ten film to góno to nie znaczy ze karol też

AgReSyW_BMWic

Byłem na filmie. Po prostu jest słaby. Aktorstwo takie sobie, efekty słabe, fabuła nie do końca zgodna z prawdą (i tu twórcy tego "biograficznego" filmu nagle twierdzą, że nie o to chodziło), najwyżej momentami - wzruszający.

bidzik

jest piękny ale dla polaków chyba zbyt oczywisty.....