Karol - człowiek, który został papieżem

Karol, un uomo diventato papa
2005
6,9 167 tys. ocen
6,9 10 1 167262
5,0 25 krytyków
Karol - człowiek, który został papieżem
powrót do forum filmu Karol - człowiek, który został papieżem

Nuuuuuuuudaaaaaaaa! Taki typowo rzemieslniczy wyrob, pod okreslona publiczke. I trafil, ojjjj trafil w gusta...

c40

Nastepne tego typu dzielo: Lech - czlowiek, ktory zostal prezydentem... A pozniej moze sequel: Lech 2 - powrot krola...

ocenił(a) film na 10
c40

Nie przesadzasz troszeczkę?? Mnie się film podobał i nie tylko dlatego, że o Papieżu... gdybym nie wiedziała o kim jest ten film to, też byłby ciekawy! Jest tu wiele pobocznych wątków i poznajemy historię różnych ludzi nie tylko Karola Wojtyły... Myślę, że za surowo oceniłeś ten film...

c40

pod publiczke ?? chlopie ty wiesz co ty mowisz ? ten film nie byl krecony po smierci papieza...mial go jeszcze obejrzec ale niestety nie bylo mu to dane...rezysze wyrezyserowal ten film specjalnie dla papieza a nie jak sie wszystkim wydaje dla wielkiej publiki...to ona mial byc pierwsza osoba ktora go obejrzy ! nie mam wiecej nic do powiedzenia

Siomer

A jaki ma to związek? Za życia paieża również można było wyznaczyć odpowiedni rodzaj widza, który film pochłonąłby, produkując przy tym litry łez. Tak sobie przeglądam Twoje ulubione filmy. American Pie, American Pie 2, American Pie Wesele... przestaje mieć wątpliwości do jakiej kategorii widza mogłabym Cię zakwalifikować.

ocenił(a) film na 8
monika_

Moniko polecam jeden z tematow na moim blogu tobie i ludziom piszacym podobne do ciebie kretynizmy

ocenił(a) film na 10
c40

ty masz cos z bania nie tak))wiesz o czym mowisz...???
bo wiesz jak cos to duzo jest szpitali psychiatrycznych ktore by cie z pewnoscia chcetnie przyjely....

Tidus

Przepraszam, za kogo Ty się uważasz, żeby podważać czyjeś zdrowie? Nawet w żartach takich rzeczy się nie robi, bo wiesz, zdradzę Ci pewien sekret: żarty powinny być śmieszne. Trochę mniej ZArozumiałości a więcej WYrozumiałości, każdy ma swoje zdanie, każdy ma swoje poglądy, i nie Tobie osądzać, które są podstawą do wysłania do psychiatryka, a które do wzniesienia ponad niebiosa.

ocenił(a) film na 10
monika_

za studenta medycyny bynajmniej...
i wiesz co nie badz taka do przodu bo powiem tobie jedno kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie

ocenił(a) film na 10
Tidus

ok to tak zeby nie mowic tu o twoim zdrowiu...piszesz glupoty po prostu bzdury

Tidus

Dopóki jest to zdanie konstruktywne, nie obrażające nikogo, owszem, może, a nawet powinien. To, że ktoś ma zdanie inne niż Ty, choćbyś pewien był, że to Ty masz tację nie upoważnia Cię do obrażania, a chyba nie powiesz mi, że tekst: "chyba masz coś z banią" i odesłanie, w głupim żarcie, do psychiatryka, jest wysoce kulturalny i rozsądnym postępowaniem :].

ocenił(a) film na 8
monika_

a ty za kogo sie uwazasz zeby oceniac ludzi ktorych nie znasz po tym jakie maja filmy w ulubionych? troche mniej zarozumialosci i wiecej... uzywania mozgu?

____16

Nie oceniem LUDZI, ale ich gusta. A to dwie różne rzeczy, bo ja, chociaż o gustach dyskutuję, nie uważam, że są wyznacznikiem wartości człowieka.

c40

To po co ogladasz, to nie jest film Bóg wie jaki, to po prostu przyblżenie życia JPII innym.