Karol - człowiek, który został papieżem

Karol, un uomo diventato papa
2005
6,9 167 tys. ocen
6,9 10 1 167260
5,0 25 krytyków
Karol - człowiek, który został papieżem
powrót do forum filmu Karol - człowiek, który został papieżem

Dla mnie to totalny wyciskacz łez ryczałam przez cały film nie samowite przemyślenia jestem zachwycona!!!!! Naprawdę dobry film polecam warto zobaczyć. Adamczyk zagrał tak jak powinna grać większość polskich aktorów po prostu dobrze.

ocenił(a) film na 10
magda_sosenka

Tak tak ... mnie też dusiło w gardle przez cały film i w paru momentach nie wytrzymałem i po prostu jak normalny facet popłakałem się .. bo nie ma się czego wstydzić ..

Ale najważniejsze co ten film oddaje, to o czym wiele razy człowiek sam czasem zapomina.. Zaganiany w tym materialnym świecie, nie rozumie co jest tak naprawdę dla niego ważne, istotne ..

A przecież tylko miłość nas tak naprawdę uzdrawia, ratuję od szponów pruderyjnego, dwulicowego świata, jaki nas niestety juz od jakiegoś czasu otacza ...

ocenił(a) film na 10
magda_sosenka

Tak tak ... mnie też dusiło w gardle przez cały film i w paru momentach nie wytrzymałem i po prostu jak normalny facet popłakałem się .. bo nie ma się czego wstydzić ..

Ale najważniejsze co ten film oddaje, to o czym wiele razy człowiek sam czasem zapomina.. Zaganiany w tym materialnym świecie, nie rozumie co jest tak naprawdę dla niego ważne, istotne ..

A przecież tylko miłość nas tak naprawdę uzdrawia, ratuję od szponów pruderyjnego, dwulicowego świata, jaki nas niestety juz od jakiegoś czasu otacza ...

Pietia_2

Masz racje to co teraz dzieje sie z ludzmi to jest po prostu straszne zwiść i obłuda .Ten film pokazał przynajmniej to, że ludzie sie kiedys naprawde kochali szanowali i obchodził ich los drugiego człowieka a teray?????????

ocenił(a) film na 10
magda_sosenka

No teraz to niektórzy ludzie, tu na forum, w szyderczy i arogancki sposób ocenia lub bojkotuje ten film. Tylko po co ? I co im to daje - satysfakcje, radość ?

Pozdrawiam