7,8 174 tys. ocen
7,8 10 1 173651
7,0 44 krytyków
Katedra
powrót do forum filmu Katedra

Obejrzałem Katedrę. Uważam, że to inteligentne kino i ale nie zasługuje na miejsce w czołowej 100...

wszystkich którzy podzielają moje zdanie proszę o wsparcie inicjatywy...
ocena 1... dla tego filmu. Oby jak najszybciej znalazł się poza top100

ocenił(a) film na 8
pablo89

Ja się z chęcią przyłączę! Gdyby robili ranking użytkowników FilmWebu to z chęcią dałbym Tobie 1/10 za taką inicjatywę jak powyższa. :) Nie sądzisz, że to lekka przesada? Nie sądzisz, że ranking top 100 na FW jest zupełnie niemiarodajny i nie ma co się kierować nim przy wyborze filmów, albo ich ocenianiu? Życzę powodzenia i wielu ludzi, którzy przyłączą się do Twojej "sprawy".

użytkownik usunięty
pablo89

dokładnie

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Komentarz godny podziwu. Zauważyłem, że fantastyką gardzisz i zaniżasz oceny bo nie lubisz elfów, orków itp. Komentujesz poniżej poziomu i nie powinienem się co prawda wdawać w dyskusje z kimś, w kim nie ma krzty obiektywizmu, ale prowokacja Ci się udała. ;) O panu pablo89 już nie wspomnę, bo On chyba nie ma co robić z wolnym czasem więc wychyla trolowaty pysk z jaskini by narobić na ekran.

użytkownik usunięty
Shirou

ty jesteś trollem i się nie wypowiadaj, zablokowałeś sobie dostęp do profilu aby nikt nie mógł zobaczyć jak bardzo trollujesz

Jej, odgryzasz się jak dzieci w podstawówce. Proszę bardzo, odblokowałem dostęp. Chociaż nie wiem co Ci to da.

użytkownik usunięty
Shirou

po co to zrobiłeś przecież nie musiałeś mnie słuchać

Byłeś przecież ciekaw, jak bardzo trolluje, nie?

ocenił(a) film na 9

Owned. Shirou to na pewno troll, w końcu cię posłuchał. :D