Obejrzałem Katedrę. Uważam, że to inteligentne kino i ale nie zasługuje na miejsce w czołowej 100...
wszystkich którzy podzielają moje zdanie proszę o wsparcie inicjatywy...
ocena 1... dla tego filmu. Oby jak najszybciej znalazł się poza top100
Ja się z chęcią przyłączę! Gdyby robili ranking użytkowników FilmWebu to z chęcią dałbym Tobie 1/10 za taką inicjatywę jak powyższa. :) Nie sądzisz, że to lekka przesada? Nie sądzisz, że ranking top 100 na FW jest zupełnie niemiarodajny i nie ma co się kierować nim przy wyborze filmów, albo ich ocenianiu? Życzę powodzenia i wielu ludzi, którzy przyłączą się do Twojej "sprawy".
Komentarz godny podziwu. Zauważyłem, że fantastyką gardzisz i zaniżasz oceny bo nie lubisz elfów, orków itp. Komentujesz poniżej poziomu i nie powinienem się co prawda wdawać w dyskusje z kimś, w kim nie ma krzty obiektywizmu, ale prowokacja Ci się udała. ;) O panu pablo89 już nie wspomnę, bo On chyba nie ma co robić z wolnym czasem więc wychyla trolowaty pysk z jaskini by narobić na ekran.
ty jesteś trollem i się nie wypowiadaj, zablokowałeś sobie dostęp do profilu aby nikt nie mógł zobaczyć jak bardzo trollujesz
Jej, odgryzasz się jak dzieci w podstawówce. Proszę bardzo, odblokowałem dostęp. Chociaż nie wiem co Ci to da.