I tak oto "Katedra" debiutuje na liście top100 wszechczasów. Pozostaje mi tylko załamać ręce...
Bo szkoda do tego słów. Filmik fajny ale faktycznie tego typu produkcje nie powinny byc brane po uwage w top 100 polska
Racja, "nie powinny byc brane pod uwage". Gościu się spisał robiąc wszystko sam i wyszło mu to całkiem nieźle, ale taka animacja w top? Ludzie bez przesady.
@tihomax Ja pierniczę!!!! To nie pisz człowieku jak szkoda Ci słów - mniej będzie śmieci na tym forum, a i ty czas zaoszczędzisz.
uważam, że powinien istnieć podzieł między filmami krótko- i pełnometrażowymi na listach TOP 100. Katedra jest fantastyczna, ale to wciąż filmik w stylu cut-scenki z gry komputerowej. Na listę TOP 100 się nie nadaje. Istenieje wiele wartościowszych filmów.
Ja ci moge podac wiecej niz 100 tytulow, ktore bija katedre na glowe pod KAZDYM wzgledem.
Popieram przedmówcę! Filmik może się podobać, ale to inna kategoria. Nijak porównywać Katedrę z innymi filmami pełnometrożowymi. Moim zdaniem filmy animowane również powinny być umieszczone w oddzielnym rankingu.
To wspaniale!!! Szczere gratulacje dla Bagińskiego! Dzięki Tobie facet - uwierzyłam, że praca artystyczna ma sens!!!
Popieram autora, doceniam twórczość Tomka Bagińskiego jak najbardziej, ale mówimy tutaj o top 100 wszechczasów nie w Polsce, ale na świecie. Znam co najmniej kilka lepszych filmów krótkometrażowych, które mają lepszą ocenę, a nie są brane pod uwagę ze względu na liczbę ocen, nie ma to jak dobra reklama :-)