7,8 174 tys. ocen
7,8 10 1 173655
7,0 44 krytyków
Katedra
powrót do forum filmu Katedra

MUZYKA. HELP!

użytkownik usunięty

czy ktos wie kim jest Adam Rosiak, ktory stworzyl muzyke do katedry??

szukaj
Szukaj na wyszukiwarce wp.pl. Miałem tę stronę, własnie o Rosiaku. Nie potrafię przypomnieć sobie jej adresu. Jest napewno w internecie. Tyle tylko zapamiętałem że jest z wybrzeża im.inn. grał w zespole propagującym muzykę z Hair. Pozdrawiam

użytkownik usunięty

jagokojarze
A.Rosiak to kolezka z warszafki. Z tego co wiem to głównie komponuje na potrzeby reklamy tv (nie jestem 100% pewien ale np. Netia K2 i tego typu rzeczy). Jak chcesz go namierzyc to spróbuj przez mejla platige image, tam beda wiedzieli.

ocenił(a) film na 10

Wiem tyle:
młody kompozytor, który dotąd nie wydał żadnej płyty. Podobnie jak Bagiński, do tej pory większość twórczości poświęcał reklamie. Współpracuje z firmą Platige Image (produkcja animacji 3D, grafiki, efektów specjalnych dla reklam i teledysków), czyli tą, z którą związany jest reżyser. Informacje podaję na podstawie recenzji soundtracku zamieszczonej w "Nowej Fantastyce" 1/2003 i wywiadu z Bagińskim ze "Stopklatki" - www.stopklatka.pl/wywiady/wywiad.asp?wi=11286. Na oficjalnej stronie filmu na razie nie ma na jego temat żadnego info - www.platige.com/katedra/.