czy ktos wie kim jest Adam Rosiak, ktory stworzyl muzyke do katedry??
szukaj
Szukaj na wyszukiwarce wp.pl. Miałem tę stronę, własnie o Rosiaku. Nie potrafię przypomnieć sobie jej adresu. Jest napewno w internecie. Tyle tylko zapamiętałem że jest z wybrzeża im.inn. grał w zespole propagującym muzykę z Hair. Pozdrawiam
jagokojarze
A.Rosiak to kolezka z warszafki. Z tego co wiem to głównie komponuje na potrzeby reklamy tv (nie jestem 100% pewien ale np. Netia K2 i tego typu rzeczy). Jak chcesz go namierzyc to spróbuj przez mejla platige image, tam beda wiedzieli.
Wiem tyle:
młody kompozytor, który dotąd nie wydał żadnej płyty. Podobnie jak Bagiński, do tej pory większość twórczości poświęcał reklamie. Współpracuje z firmą Platige Image (produkcja animacji 3D, grafiki, efektów specjalnych dla reklam i teledysków), czyli tą, z którą związany jest reżyser. Informacje podaję na podstawie recenzji soundtracku zamieszczonej w "Nowej Fantastyce" 1/2003 i wywiadu z Bagińskim ze "Stopklatki" - www.stopklatka.pl/wywiady/wywiad.asp?wi=11286. Na oficjalnej stronie filmu na razie nie ma na jego temat żadnego info - www.platige.com/katedra/.