7,8 174 tys. ocen
7,8 10 1 173651
7,0 44 krytyków
Katedra
powrót do forum filmu Katedra

To było robione trzy lata? Ha.
Większe wrażenie zrobiło na mnie intro do gry Wiedźmin, tego samego reżysera.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

To narysuj ręcznie coś podobnego potem sklej to komputerowo, dodaj animacje i dzwięk i zrób z tego film o takiej długości i zobaczymy ile Ci zajmie ;]

ocenił(a) film na 9
zodi94

Na głowe upadliście. Intro do Wiedźmina było lepsze... Człowieku ogarnij się! Wiedźmin został wydany w 2007 a ta animacja w 2002!
Na początku XXI widać OGROMNY skok technologiczny!

KapitanOrzech

KapitanOrzech od kiedy część internautów stwierdziło, że twoje oceny i wypowiedzi, są gó*no warte to nie udostępniasz swoich głosów.

Krzych0_

Nazywają ten film gównem, ukazujesz swoją niewiedzę. Żeby docenić - trzeba zrozumieć, a to z kolei wiąże się z myśleniem, co w twoim przypadku prawdopodobnie jest trudne.

ocenił(a) film na 10
ghost_cinema

obrazanie tu nic nie da.
Filmik jest mistrzowski, Baginski jest na prawde wybitnym grafikiem,artysta i architektem , tymbardziej ,ze trzeba pamietac ,ze je filmiki sa robione bardziej na zasadzie tworzenia dla pasji, dodatkowo. Przeciez caly czas pracuje w plastige image wiec tymbardziej tlumaczy to fakt,ze powstanie tego filmiku trwalo az tak dlugo.

nikki-tikki

To nie jest obraza, to jest "zobrazowanie" ich niewiedzy.

ocenił(a) film na 10
Krzych0_

Krzycho, ciesze sie bardzo ,ze zachwyciles sie grafika w wiedzminie, rzeczywiscie jest dobra, ale co tu sie dziwic skoro jest robiona 5 lat pozniej i to przez grupe grafikow, w sytuacji gdzie Baginski robil swoja aimacje sam.
Po za tym ja jako przyszly (byc moze) architekt jestem wstrzasnieta tym obrazem, zdaje sobie sprawe ze stopnia trudnosci przy "budowaniu" takiego budynku , tymbardziej do animacji jest to stokroc trudniejsze.
Trzeba przyznac ,ze facet ma niesamowity leb i reke.