Kawa i papierosy

Coffee and Cigarettes
2003
7,6 70 tys. ocen
7,6 10 1 69638
7,4 45 krytyków
Kawa i papierosy
powrót do forum filmu Kawa i papierosy

Czy to że wloę palić tańsze pepierosy marki na M albo P, a jeśli mam sobie kupic papierosy w cenie 6 zł to wole kupic kilka cygaretek albo kubana, to znaczy to że wogóle nie mam smaku na dobry tytoń, prosze o odpowiedzi

gringo89

ostatnio mój kolega opowiadał, że zamienił się na jakiegoś okropnego papierosa z kolesiem, 'który pali wszystko'. i uważam, że określenie 'Który-Pali-Wszystko' jest super::::..........

ocenił(a) film na 8
gringo89

to właśnie znaczy że masz smak na dobry tyton . Przecież od czasów Cameli w kioskach nie ma dobrych papierosów , może poza Goldenami , choc te od czasu gdy nazwali je red , tez się zepsuły . Tytoń ładowany do papierosów nie jest jakiegoś dobrego gatunku nawet ten z Malrboro , pozatym papieros to nie tylko tytosz , także bibułka - zawiera bezliku trujacych substancji , no i filtr... Śmierdzący , dziwny filtr . Naprawde czasem sie zastanawiam co to jest ten filtr ... (to tak jak kiedyś w niemczech piłem Colę , o smaku Coli , lecz koloru białego ... i się głowiłem co to jest to czarne w oryginalnej ...) . Osobiscie preferuję tytoń w paczkach (Red Bull , Drum , Mynherr ) + naturalne bibułki z łodyg konopii (Smoking) . Szczeże polecam jeśli wogóle coś takiego można polecać ...
wszystkim tym palaczom którzy kupują papierosy , by porozrzucać wszędzie kiepy ... Co do tanich papierosów , wolę niejarać , a gosć co pali wszystko to niech się schowa .

jam

ja polecam Pall Malle Red, są naprawde wspaniałe, zajebiscie smakują, czuć moc papierosa, a nie jest "ciężki i twardy"

jam

"To czrne w Coli" to jest karmel.

gringo89

Ja tam wolę sobie zapalić LUCKY STRIKE albo ewentualnie DAVIDOFF'y.Innych raczej nie palę.Kiedyś paliłem MARLBORO ale moim zdaniem strasznie się pogorszył smak i jakość.No ale to moje zdanie.

roju_3

GEORGE SAND-y były naprawdę dobre, ale od pewnego czasu nigdzie ich nie ma.