Ale nawet nie chce mi się rozpisywać na temat tego filmu. Nie szczędźcie komentarzy co do mnie. KEVIN TO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE. Dziękuję
W sumie ... popieram. Za pierwszym czy drugim razem ten film był znośny. Oglądanie go co roku jest nużące ... Film chyba każdy widział, większość zna na pamięć ;)
Ode mnie wymęczone 4/10. Dzięki polsatowi.
Nie rozumiem Cię Itachi... Ja rozumiem, że jest co roku puszczany, ale czy ktoś Cię zmusza, żebyś go oglądał i zaniżał Jego ocenę???
podpisuje się pod postem założyciela tematu - nie znoszę go,a w dodatku co rok telewizja nim katuje... :(
a najlepsze jest ze w tym roku miało go nie być a jacyś idioci protestowali ze nie będzie emisji,
szkoda ze w słusznej sprawie nie potraficie protestować...
a jak wam tak zależy na tej tandecie to nagrajcie sobie na plyte i ogladajcie po aż nauczycie sie dialogow na pamieć.
AVP nie jest w niczym lepsze od ,,Kevina..." Chwila... jest lepsze! Przynajmniej nie katują tym filmidłem co roku! :)
dokładnie zamiast se to kupić na dvd i obejrzeć każdego dnia to się zachciało idiotom kewina znów jakby to był jakiś zasrany opłatek na święta <ręce opadają>
A czy te dwie godziny bez Polsatu coś zmienią w waszym życiu? Czy Kevin ma lecieć od rana do wieczora przez całą Wigilię i 2 dni Świąt? Nie... Puszczą go raz, ten kto zechce go obejrzy, ten kto nie chce niech nie włącza Polsatu i tyle. Dajcie ludziom żyć, chociaż w Święta...
A ja mam na was wyjebane bo sobie kupuje Kevina na DVD i będę oglądał wtedy kiedy chce. Nie będę się prosił jebanego polsatu o transmisje.