PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6721}

Kevin sam w domu

Home Alone
1990
7,1 432 tys. ocen
7,1 10 1 431587
6,8 78 krytyków
Kevin sam w domu
powrót do forum filmu Kevin sam w domu

Znudzony.

ocenił(a) film na 3

Jakby sie nie powtarzal co roku to by byl lepszy. A tak niestety tylko 3/10. Pierwszy raz ogladany-najlpeszy.

ocenił(a) film na 8
Jh0

Dobrze ci radze skasuj ten wpis bo oddaje on tak twoja glupote synu ze nic tylko modlic sie za ciebie. Przeczytaj jeszcze raz co napisales i zastanow sie czy to ma jakikolwiek sens? Jesli ty oceniasz film po ilosci w jakiej go ogladales to pierwszy raz widze taka osobe i naprawde jest to okaz do muzeum. Nie wiem czy ktos cie zmuszal bys go ogladal co roku czy jaki ch*j ale to nie ma najmniejszego wplywu w wystawianiu oceny. Skoro raz ci sie tak bardzo podobal na tej podstawie wystawiasz ocene jako dla nowego widza, nikt tu nie uwzglednia w jakiej ilosci ogladal film i czy po 200 razie mu sie znudzil to daje 1. Gdy przeczytalem twoje wypociny chwycilem sie za glowe poczym zaczelem sie smiac przez dobre 8 minut. Musze zrobić screena bo mozliwe iz to usuniesz, a takie cos trzeba miec na pamiatke. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Jh0

Jakbyś miał więcej oleju w głowie to byś nie pisał takich głupot o.O

ocenił(a) film na 3
samogon1619

Czytanie ze zrozumieniem. Znudzony. O wiele bardziej podobaja sie filmy ktore nie sa co chwile reklamowane przed swietami.
A skoro dalam taka ocene, to widocznie od poczatku nie byl wspanialy.
I naprawde przykro jak ktos mysli,ze ich zdanie jest najwazniejsze a inni to glupcy.
Bo teraz sami sie inteligencja nie wykazujecie.
A kasowac nie mam zamiaru bo Twoj komentarz nie robi na mnie najmniejszego wrazenia.
Pomodlic sie mozesz,moze Twoj Bog wyleczy tez Twoja glupote.

ocenił(a) film na 10
Jh0

W takim razie pisz bardziej logicznie.
"A tak niestety tylko 3/10" - sens tego zdania ewidentnie wskazuje na to, że zostało one wywnioskowane z poprzedniego: "Jakby sie nie powtarzal co roku to by byl lepszy."

ocenił(a) film na 10
samogon1619

Kevin to jest ku*wa tradycja świąteczna a Ty tu pier**lisz o znudzeniu. To nie oglądaj a nie wypisujesz ch** wie co w komentarzach.

ocenił(a) film na 10
complete

w tym poście co napisałem chodziło mi o jho a nie o ciebie pomyliłem sie tam w odpowiedzi ;d

ocenił(a) film na 8
Jh0

@Jh0 z toba jest chyba coś nie tak ;| slabo oceniles film tylko dlatego, ze oglądałeś go dziesiątki razy i ci się znudził? :/ po tym co napisales, widac łatwo zauwazyc twoj 'poziom inteligencji'..

ocenił(a) film na 8
Jh0

To po kij go tyle razy oglądasz? Ja nie oglądam filmów po 100 razy tylko dlatego że lecą w tv. Jakby się człowiek postarał i przeanalizował program tv to mógłby np Pulp Fiction oglądać 2 razy w miesiącu, aż do znudzenia i potem co? Z tego powodu dać PF np 2/10?

Osobiście Kevinem rzygam, nie mogę już patrzeć na ten film, nigdy więcej do niego nie usiąde jednak jest bardzo dobry, temu nie zaprzeczę (w mojej opinii. Komuś się może nie podobać, ale nie żeby dawać niską notę za zbyt duża liczbe osobistych oglądnięć...)

ocenił(a) film na 3
KinoManiack

Reklamy.
Przeczytajcie na drugi raz wszystkie komentarze bo pozniej sami glupoty piszecie.
Zreszta,mozecie juz zejsc. Jednym sie podoba,drugim nie. Przyznaje,moja wypowiedz nie grzeszyla madroscia, to mozenapisze teraz,ze mi sie po prostu takie komedie nie podobaja. Obejrzalam,ocenilam,koniec.

ocenił(a) film na 8
Jh0

Mogę zrozumieć katastrofę tupolewa Tu-154, samobójstwo Leppera, zamach bombowy w Oslo czy też zamieszki w Anglii ale że to niby my głupoty piszemy? :D W imię Boga Ojca i Jezusa, chroń mnie Panie przed takimi ignorantami jak ta księżniczka. Wiem że w Ciebie wątpiłem i nie chodziłem do kościoła, ale obiecuje że zmienię się jeśli tylko odetniesz jej internet.
Wybaczcie ten mój krótki monolog wstępny, który był efektem chwilowego zażenowania, ale to co wyprawia ta kobieta przechodzi wszelkie granice. A więc zacznijmy:
Kim ty jesteś że masz czelność obwiniać nas za swoje błędy i głupotę? W tym temacie o wdzięcznej nazwie "Znudzony" zamieściłaś posta o następującej treści "Jakby sie nie powtarzal co roku to by byl lepszy. A tak niestety tylko 3/10. Pierwszy raz ogladany-najlpeszy."(będę ci to cytował w każdym kolejnym poście aż nie uświadomisz sobie jaka jesteś tępa), z którego wynika iż gdyby ten wredny polsat nie puszczał ci go co roku to byłby to dla ciebie całkiem dobry film, co jest równoznaczne z wyższą oceną. Jednak przez to że w tym czasie w telewizji nie leciało nic innego, również wstrzymali sprzedaż dvd/vhs i zablokowali dostęp do filmów przez internet byłaś skazana na oglądanie Kevina i tak cie to denerwowało bo nawet telewizor nie dawał się wyłączyć że dałaś tak słabą note. No ok, pomału zaczynam rozumieć. Zostawmy już to i przejdźmy dalej. Nie wiem jak zakwalifikować drugą twoją wypowiedź ponieważ jest ona kolokwialnie mówiąc z d*py wzięta. Niby coś tam na brzdękałaś żeby było trochę literek, a merytorycznie nie trzyma się to kupy. Wpierasz nam że mamy problem czytania ze zrozumieniem i dodajesz że jednak coś ci się nie podobało w tym filmie dlatego taka nota, no dobra ok. Ale jak my mieliśmy wywnioskować to z tego durnego postu, którym otworzyłaś dyskusje? Jakich odpowiedzi się spodziewałaś po pierwszym wpisie? że zaczniemy ci klaskać czy też prosić o autografy? Jedyne o co możesz nas posądzić to nie problemy z czytaniem ze zrozumieniem, tylko problemy z czytaniem w ludzkich myślach i tutaj(jak chyba nigdzie indziej) będziesz miała racja, ponieważ takowych zdolności się zwyczajnie nie posiada (jeśli masz to gratuluje i dopiero teraz poproszę cię o autograf na lewym pośladku). W trzecim poście tylko powtórzyłaś to czego nie wyjaśniłaś wcześniej. Dobrze jednak iż przyznałaś się do błędu i trzeba było na tym zakończyć, ale ty postanowiłaś pokazać nam że jesteś słabą osobą skłonną do manipulacji i nie trzymająca się własnych przekonań. Szkoda bo całą dyskusje można było zakończyć na zwykłym "sorry, przyznaje się , mój błąd" i ewentualnie dać nową argumentację swojej oceny, jednak ty postanowiłaś nas pouczać nie mając racji.
Swoją drogą zastanawiam się po co robić tematy by tylko się pochwalić że ci się znudził? Na przyszłość skoro 5/5 ludzi wypowiadających się w temacie ma zastrzeżenia do twojej wypowiedzi to może znaczy że to z tobą jest coś nie tak a nie z innymi? Zostawiam ci to do przemyślenia.