PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6727}
7,2 37 tys. ocen
7,2 10 1 36824
5,1 13 krytyków
Kickboxer
powrót do forum filmu Kickboxer

Gdy byłam mała katowałam ten film w kółko razem z „Krwawym sportem”, nie potrafię nawet
zliczyć ile razy oglądałam „Kickboxera”. Dla przypomnienia obejrzałam go sobie dzisiaj na
kasecie VHS i wrażenia takie same jak kiedyś - świetny tajlandzki klimat, znakomita muzyka,
gra aktorska oraz sceny walki! Można go oglądać wielokrotnie i się nie znudzi. Jednym
słowem majstersztyk i dlatego zaliczam go do moich ulubionych:D

ocenił(a) film na 10
lemarz

Dokładnie tak jak ja, kiedyś niemal codziennie się go na VHS oglądało i jakoś nigdy mi się nie znudził, do dziś wielki sentyment do tego filmu i Van Damma mam :P

Mailo91

I jeszcze Szpital Miłości i Autostopowicz na kasecie .

lemarz

O, to ja miałam mniej szczęścia i nie posiadałam na własność kaset... Ale za to latałam do kina na wszystkie filmy z van Damme'em (notabene do dziś nie rozumiem, dlaczego takie krwawe mordobicie można było oglądać od 12 lat, a niewinne całuski od 16), a później latałam po nie do wypożyczalni VHS:)
PS Tong Po w "Kickboxerze" tak mnie przerażał i fascynował, że nawet jakiegoś minikaratekę z jajka niespodzianki nazwałam jego imieniem;)

ocenił(a) film na 7
lemarz

to tak jak ja, a oprócz tego jeszcze lwie serce i indiana jones :) nadal uwielbiam te filmy

ocenił(a) film na 8
lemarz

Najlepszy film z Van Damma. Polecam

lemarz

witam. czy posiadasz może Kickboxera VHSRip w avi?

dzięki za info. :)

ocenił(a) film na 10
johnnybegood

Nie mam zripowanego "Kickboxera", tylko na kasecie.

lemarz

a masz możliwość, żeby zripować Kickboxera z VHS do avi? :)

johnnybegood

Ja ma Kickboxer Avi i Kickboxer 2,3,4,5 3GP 240x320 .

TRANSPORTER_filmweb

wysłałbyś mi Kickobxera 1 w avi?

johnnybegood

Ściągnij sobie z Chomika

TRANSPORTER_filmweb

na chomikuj jest wersja z DVD a ja poszukuję wersji z VHS a avi, gdzie jest zupełnie inny lektor.

johnnybegood

Wpisz, Qan.Kowalski chomikuj tam bedzie .

TRANSPORTER_filmweb

tam jest film z napisami a nie z lektorm pl.

johnnybegood

Zobacz jeszcze raz, teraz powinno być w tym folderze pod nazwą Kickboxer (Jean-Claude Van Damme ) Lektor

johnnybegood

Jest na serwisie (o którym pisał kolega wyżej) zgrany z kasety Vhs.

A co do filmu to klasyk w swoim gatunku. Polecam.