PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107476}

Klątwa Ju-on 2

Ju-on 2
2003
6,6 6,7 tys. ocen
6,6 10 1 6721
5,0 3 krytyków
Klątwa Ju-on 2
powrót do forum filmu Klątwa Ju-on 2

Ju-on 2/10

ocenił(a) film na 2

Gdyby to była absurdalna komedia, w której nie chodzi o logikę ale o to, żeby było zabawnie, to ocena byłaby wyższa o 8 oczek.Skoro jednak jest to horror ocena będzie taka a nie inna:/ Po "jedynce" myślałem, że gorzej nie będzie a tu proszę:)

ocenił(a) film na 1
Slowik

a w wielu momentach zamiast się bać, to się śmiałam:D

ocenił(a) film na 9
martini215

Nie przepada się za azjatyckimi straszakami to się ich nie ogląda... proste i chyba niezbyt skomplikowane, czyż nie?

Skoro jedynka sie nie podobała to po co oglądać dwójkę która z założenia powielać będzie konkretne schematy? Ba, nawet reżyser jest taki sam...

Więc zastanówmy się czy film jest nie logiczny, czy może ty myślisz nielogicznie?

ocenił(a) film na 1
dux

jeny, a może komuś sie normalnie film nie podoba? ma inny gust, chciał sie przekonać, czy druga część jest inna?
zreszta...
"Nie przepada się za azjatyckimi straszakami to się ich nie ogląda... proste i chyba niezbyt skomplikowane, czyż nie? "
teoretycznie...
tylko gdyby kazdy oglądał to co lubi, za czym przepada, to wszystkie fimy miałyby ocenę 10, albo 9, no najnjiżej 8 :D. a tak nie jest. Wiem, że nikt nie lubi, jak ktoś ma odmienny gust niż on. Ja dałam słabą ocenę, której nie zmienię, bo sa różni ludzi i nie wszystkim się taki akurat rodzaj filmu podoba. oczywiście wiecej już tego rodzaju kina nie obejrzę i to tyle.
pozdrawiam:)

martini215

"jeny" - nie ma takiego słowa ;)

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, ja np. staram się oglądać tylko to co mi się podoba i co mnie interesuje, bo gdybym obejrzał jakiegoś Bonda z miejsca miałby zagwarantowaną jedynkę.

Zresztą akurat Ju-on 2 to jeden z najlepszych azjatyckich horrorów, więc nie dziw się że niektórych bulwersuje Twoja ocena ;)

Witcher

'"jeny" - nie ma takiego słowa ;)'

A u mnie w okolicach sie tego slowa uzywa.

ocenił(a) film na 1
leonarth

mnie też i nie zabrdzo kumam o co codiz z czepianiem sie, ż etego typu słwoa nie ma:D