PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107476}

Klątwa Ju-on 2

Ju-on 2
2003
6,6 6,7 tys. ocen
6,6 10 1 6721
5,0 3 krytyków
Klątwa Ju-on 2
powrót do forum filmu Klątwa Ju-on 2

Kiepsko..:/

ocenił(a) film na 3

Jest to najgorszy horror jaki widziałem od dłuższego czasu... Boże, to się oglądało po prostu tragicznie...:/

ecude

A mozę jakieś argumenty? Dlaczego oglądało się tragicznie? Bo nie było amerykanskich nastolatków palacych trawę,Sary Michelle Gellar i nadmiaru komputerowych efektów?

ocenił(a) film na 1
Grendel

jeny ludzie... jak ktoś napisze, że fil;m był super, to nikt nie ma wątów, że sie nie podało argumentów. a jak komuś sie nie podoba, to byscie go od razuli obsmarowali. dla mnie film to totalna beznadzieja, nuda, zamiast straszny to komiczny. nie wytłumaczę czemu, bo po prostu taki mam gust. ne wiem, jeśli ktoś boi się takich(jak dla mnie) dennych scen, to jestem mocno zaskoczona.

ocenił(a) film na 3
Grendel

Grendel, co prawda po 5 latach, ale Twoje p**nie jest żałosne.
Nie cenię shitowatej Sarah Michelle Gellar, nie lubię za zbytnio filmów o jarających trawę amerykańskich nastolatkach, zauważ, że moja jedyna 10tka jest dla "Nawiedzonego domu", który wg mnie jest ideałem horroru.

Tak więc Twoje nietrafione argumenty mnie obrażają, ponadto po 5 latach nawet już nie pamiętam tego filmu, co świadczy, że wybitny to on nie był.