Klątwa laleczki Chucky

Curse of Chucky
2013
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12459
5,4 8 krytyków
Klątwa laleczki Chucky
powrót do forum filmu Klątwa laleczki Chucky

Przy wielu współczesnych horrorach ten film wypada przyzwoicie. Tyle że już przyzwyczaiłem się, że większość krytyków wszechobecnych na filmwebie zamiast skupić sie na filmie i potraktować go często jak rozrywkę wyłapuje pojedyncze błędy, a pożniej loguje się tutaj żeby pokazac jaki to okropny film. Jak dla mnie solidne 7/10 gdyż na nudę w tym filmie nie narzekałem i było na prawdę ok:)

ocenił(a) film na 7
pietras19846

najlepszy remake jaki ostatnio widzialem-nie to co koszmar z ulicy wiązów

czechu4don

To nie remake, tylko kontynuacja.

pietras19846

Według mnie film średni. W niektórych momentach był straszny. Gdyby nie tak spaprane zakończenie oceniłabym na 7.

ocenił(a) film na 7
pietras19846

Stary poczciwy Chucky ;). Za łepka się strasznie bałem małego gnojka. Jako horror wypadł całkiem dobrze choć więcej śmiesznych momentów jak strasznych. Również 7/10 to max.

ocenił(a) film na 7
pietras19846

Jak dla mnie film również całkiem niezły, nie czułem aby to był horror ale nie nudziłem się podczas oglądania :)

ocenił(a) film na 6
pietras19846

niezłe odnowienie serii, po "Narzeczonej" miałem jej już dosyć , a tu taka niespodzianka

ocenił(a) film na 6
pietras19846

Nawet nawet. Co prawda gorszy od poprzednich części ale Chucky ciągle daje radę. Jakoś lalka (Chucky) bardziej mi się podobał w 1 części.

ocenił(a) film na 5
pietras19846

Jak dla mnie to na horror za słaby ;/ bardziej mi przypominał thriller ;]

ocenił(a) film na 1
pietras19846

Ktoś kto daje tej produkcji ocenę 7 musi być zdrowo popier dolonym człowiekiem.

xscape

xscape
No nie przesadzaj;) Oczywiście ocena filmu to kwestia mocno indywidualna ale chyba zbyt surowo oceniłeś ten film.
Wracając do oceny filmu. Moim zdaniem nie było źle. Kiedyś jako podlotek seria o laleczce Chucky mocno mnie przerażała:D Dziś jako dorosła osoba postanowiłam jeszcze raz obejrzeć "przygody" przerażającej laleczki;)
Dałam 6 - za odnowienie serii, za efekty dźwiękowe, obsada - całkiem ok. Pomysł na fabułę - też może być. Momentami film śmieszny - ale nie ma co oczekiwać że horror będzie filmem wysokich lotów - oglądamy głównie dla rozrywki, po to by obejrzeć coś lżejszego. I ten film nadaje się do tego idealnie.

xscape

Troszkę kultury...

ocenił(a) film na 1
_lilka_

Przepraszam LILKA :)