Przy wielu współczesnych horrorach ten film wypada przyzwoicie. Tyle że już przyzwyczaiłem się, że większość krytyków wszechobecnych na filmwebie zamiast skupić sie na filmie i potraktować go często jak rozrywkę wyłapuje pojedyncze błędy, a pożniej loguje się tutaj żeby pokazac jaki to okropny film. Jak dla mnie solidne 7/10 gdyż na nudę w tym filmie nie narzekałem i było na prawdę ok:)
Według mnie film średni. W niektórych momentach był straszny. Gdyby nie tak spaprane zakończenie oceniłabym na 7.
Stary poczciwy Chucky ;). Za łepka się strasznie bałem małego gnojka. Jako horror wypadł całkiem dobrze choć więcej śmiesznych momentów jak strasznych. Również 7/10 to max.
Jak dla mnie film również całkiem niezły, nie czułem aby to był horror ale nie nudziłem się podczas oglądania :)
niezłe odnowienie serii, po "Narzeczonej" miałem jej już dosyć , a tu taka niespodzianka
Nawet nawet. Co prawda gorszy od poprzednich części ale Chucky ciągle daje radę. Jakoś lalka (Chucky) bardziej mi się podobał w 1 części.
xscape
No nie przesadzaj;) Oczywiście ocena filmu to kwestia mocno indywidualna ale chyba zbyt surowo oceniłeś ten film.
Wracając do oceny filmu. Moim zdaniem nie było źle. Kiedyś jako podlotek seria o laleczce Chucky mocno mnie przerażała:D Dziś jako dorosła osoba postanowiłam jeszcze raz obejrzeć "przygody" przerażającej laleczki;)
Dałam 6 - za odnowienie serii, za efekty dźwiękowe, obsada - całkiem ok. Pomysł na fabułę - też może być. Momentami film śmieszny - ale nie ma co oczekiwać że horror będzie filmem wysokich lotów - oglądamy głównie dla rozrywki, po to by obejrzeć coś lżejszego. I ten film nadaje się do tego idealnie.