Klątwa laleczki Chucky

Curse of Chucky
2013
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12459
5,4 8 krytyków
Klątwa laleczki Chucky
powrót do forum filmu Klątwa laleczki Chucky

Film wyszedł naprawdę świetny.Moje obawy , że będzie to szmira zniknęły.Myśle jednak czy
wyjdzie kolejna część.Niby miał być to już koniec , ale jak widzieliśmy na końcu Chucky zamieniał
się duszą z tą dziewczynką, to możliwe ? To możliwe , że np kolejna cześć nosiłaby nazwe
,,Dziewczynka Chucky - zemsta po latach'' Coś w ten deseń :D Bo rozumiem , że ta babeczka ,
która trafiła na dożywocie do zakładu dla obłąkanych jest wciąż celem Chuckiego.Chucky nie
może tego tak zostawić , albo sam mu pomoge !

szakal666

Po napisach końcowych jest jeszcze scena gdzie jakiś koleś dosteje przesyłkę od kuriera ( kurierem jest kobieta ) wchodzu na górę po schodach zamyka drzwi i kładzie przesyłkę na stole , wtedy dzwoni jego telefon gość jest zajęty rozmową z swoją matką , wtedy z przesyłki przebija się nóż i rozcina karton od przesyłki , gdy Chucky juz rozciął karton i się podniósl , wtedy się zorientował że przy jego głowie jest strzelba trzymal ją ten gość co tak nawijał przez tel :) Chucky krzyknął zaczekaj i nagle słychać strzal ( Wygląda na to że koles odstrzelił laleczce chucky głowe )

ocenił(a) film na 8
predator118

Tak tak , dzien poźniej to zauważyłem gdy przeczytałem , że po napisach jest scena.Niemożliwym jest uśmiercić laleczke chucky ! Kim to cholery jest ten fagas ?

ocenił(a) film na 5
szakal666

właśnie obejrzałam tą scenę. Dzięki, że o tym napisałeś, bo nie wiedziałam, że jest coś po napisach. Ten gostek, który strzelił do Chuckyego to Endy. Chłopaczek z pierwszej części Laleczki Chucky.

ocenił(a) film na 7
Iwet87

Czyli wyszło na to że Chucky nie zamienił się duszą z tą dziewczynką haha

ocenił(a) film na 6
Iwet87

spoko, gdyby bohaterem następnej części był dorosły Andy.
twórcy by pewnie jakoś skombinowali Chucky'emu nową głowę :)

ocenił(a) film na 8
kamfpv

Możliwe , że Chucky będzie teraz wyglądał jeszcze bardziej obrzydliwie :D

szakal666

Też nie wiedziałem kim jest ten gość co strzela do Chucky , ale widzę że Iwet87 wie :)

ocenił(a) film na 5
predator118

Poznałam po zdjęciu;) Wiesz będąc dzieckiem bałam się tej laleczki jak cholera, dlatego aktorzy grający w pierwszej części utkwili mi w pamięci aż po dzisiejszy dzień xD

Iwet87

Nieźle , ja jak byłem dzieciakiem to też się bałem laleczki Chucky :) ale bardziej się bałem Fredego Krugera z filmu Koszmar z ulicy wiązów , ten koleś mnie naprawdę przerażał :) Dzięki Iwet87 za info o tym gościu ze strzelbą .

ocenił(a) film na 6
predator118

Zdjęcie zrobiło kluczową rolę gdyż dokładnie ta sama fotografia była w 2 części - gdy Andy był u rodziny zastępczej, a potem miał ją w 3 w szkole wojskowej. Osoby, które nie widziały części 1-3 mogą mięć problem z identyfikacją osoby Andiego, aczkolwiek jest to też podane jak na tacy w 6 części filmu - kwestia gdy Nica mówi do Chuckiego o niezałatwionych sprawach.

the_governor

Wooow widzę że nieźle znasz serię filmów Laleczka Chucky :) wielkie dzięki za wyjaśnienia jestem pod wrażeniem :) ja oglądałem Filmy z Chucky ale to było dawno jak byłem jeszcze szczeniakiem :) teraz wyszła kolejna częć filmu o Chucky i wiedziałem jedno , muszę to zobaczyć :)
Jeszcze raz dzięki the _governor :)

ocenił(a) film na 7
predator118

Fajnie było zobaczyć w roli Andy'ego znowu Alexa Vincenta, pierwszą osobę, którą gnębił Charles Lee Ray...