Klątwa laleczki Chucky

Curse of Chucky
2013
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12459
5,4 8 krytyków
Klątwa laleczki Chucky
powrót do forum filmu Klątwa laleczki Chucky

A więc tak.. Ten chłopak zabrał lalkę,którą zapakował w jakies reklamówce w swoim
samochodzie(scena podobna do 4 części) i Tiffany go zabiła(tak jak w 4 części) ,ale to nie
może być urywek z 4 części,bo w tym filmie lalka zszyta była przez Tiffany i było widać te rany
wtedy kiedy był rodzinie tej Nicy... I do tego w tej scenie gdy ta Nica leżała i opowiadał Chucky
jej historie o jej rodzinie itd ,to powiedział,że odwiedził kilka rodzin: Barclaye,..., Tilly(Więc w
rodzinie Tilly był jeszcze wcześniej). I potem jak Tiffany(lub Jennifer) zabrała Chuckiego,to go
wysłała w paczce do Alice(Ale nie jestem pewna ,czy to byla Tiffany,bo to byla blondynka ,ale
umarła w 4 części,wiec to chyba Jennifer,ale przeciez Jennifer nie jest juz po stronie
Chuckiego,wiec to moze nowa jakas osoba).I potem do Alice przeslala chyba Jennifer,
Chuckiego i Chucky oraz Alice się spotkali.. Chucky chcial z nia sie pobawic w "schowaj dusze"
,czyli chcial wejsc w jej cialo :o Ale nagle pojawila sie babcia małej,którą Chucky chciał zabić. I
nagle napisy końcowe i potem pojawil sie napis: pół roku później.. I nagle tu nasz Andy się
pojawil i dostał paczke(Chuckiego) i potem Andy gadał z mamą,a Chucky się z paczki wyłonił(a
teraz pytanie.. co sie stalo z Alice? Raczej nie wszedl w jej cialo ,bo babcia przeszkodzila.. albo
kto wyslal znowu paczke z Chuckim??) i Andy go zabił :D Więc ja uważam,że twórcy filmu
powinni jeszcze raz obejrzeć swoje filmy,przed zrobieniem nastepnej części..

Monisia123

Ja myślę że czeka to skończyć raz na zawsze proszę zrobić taki sam w tamtych starszych wersjach jak Czaki do nieba

Bartosz_berdowski

Chodziło mi że by duch czkiego opuścił ciało lalki na zawsze