kiedy to zostanie zmienione?:P
A propo filmu to mi się spodobał,tylko ten Chucky jakiś inny,wolałam jego dawniejszą wersję:P
wiesz na dobrą sprawę żeby wychwycić to czy ty ściągasz to nie jest problem ... wystarczy od pewngo delikwenta który na danym portalu zachowuje się jak prostak, wyegzekwować adres ip i logi które pozostają na serwerze i przekazać to policji. Polcja zaś może zwrócić się do twojego dostawcy internetu o logi , a także monitoworać transmisję danych. W dzisiejszsych czasach nie zdarza się to aż tak często ponieważ Polska to nie Niemcy ... ale osobiście znałem taki przypadek ...
Więc jeżeli się chciałeś wymądrzyć to ci nie wyszło palancie ... a o matkę się martw swoją bo widze że twoja cie chyba kultury przy wódce uczyła między zakąską właśnie....
ps.
Wiadomo że ludzie ściągają i jeżeli chcieli by monitorować to nieliczni by tylko korzystali z internetu. Niemniej jednak tobie powinni konto tutaj skasować .. to przy zakłądaniu nowego może by cie coś oświeciło (szczerze w to wątpie) i przeczytałbyś regulamin portalu ... a dopiero potem się sadził
To właśnie tobie wciskają kit i ty wszystkiemu wierzysz. ja potrzebuję dowodów, a nie pustego gadania "eee miałem to już miesiąc temu". Jak ty to miałeś miesiąc temu to ja dwa...
Nie umiesz dowieść swoich racji, więc nie zwalaj na moją leniwość, bo szukałem i nie znalazłem. Jakiś torrent niby był z lipca nawet, ale gdyby był prawdziwy to by się utrzymał zamiast siedzieć w archiwum google.
PS - Ziemia nie jest okrągła. Jest geoidą. I gdy żył Kopernik wszyscy wierzyli, że jest płaska, a jego uważali za świra.
Człowieku skończ już te swoje bajdurzenie o dupie Maryny i nie zawracaj mi gitary. Film miał premierę na DVD 2 sierpnia i będę czekał do października prawie żeby obejrzeć. Ja wiem kiedy miałem, a Tobie już nic do tego. Oglądaj sobie filmy najlepiej z 2000 roku w TVP1.
Żegnam.
Sciągasz te filmy, a i tak nic z nich nie rozumiesz.
Na potwierdzenia przypominam wymianę zdań dotycżacą "Kac Wawy":
nemo989: Kultowy już tekst "Dupę mi zalało" [...]
smalczyk130: To dziwne,że nie rozumiesz głębi wyimagiwanego tekstu, który sobie w głowie stworzyłeś .
smalczyk130: film znam na pamięć, to ty sobie wymyśliłeś jakąś wyimaginowaną scene wziętą z sufitu.
smalczyk130: wmawiasz ludziom jakąś wymyśloną scenę, której w filmie nie było . Jak cię to bawi ośmieszaj się dalej, może jak jeszcze jakieś sceny wymyślisz to niedługo zlepisz z nich jakiś film . Nie chce mi się już komentować tych bzdur, które wypisujesz .
nemo989: Czy zgadzasz się na to, że po podaniu namiaru w filmie Kac Wawa na scenę z tekstem "Dupę mi zalało" złożysz publicznie oświadczenie o swojej głupocie?
smalczyk130: Cały czas czekam aż podasz czas tej wymyślonej sceny to chyba jasne jest, że zgadzam się na twoją propozycje . Myśl logicznie.
smalczyk130: wskaż zrobisz z siebie jeszcze większego idiote.
smalczyk130: Ciekaw tylko jestem jak możesz wskazać coś czego nie ma .
smalczyk130: Nie boję się narobić sobie wstydu , czymś co nie istnieje.
smalczyk130: Jeżeli podasz czas w któym padł ten wymyślony przez ciebie tekst to napiszę wielkimi literami, że jestem największym idiotą na świecie .
nemo989: Michał Milowicz tuż przed 1 godz. i 16 minutą filmu wypowiedział ten tekst
smalczyk130: Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wywiąż się z podjętego przez siebie publicznie zobowiązania do napisania dużymi literami prawdy o samym sobie
większość z Was przez dyskusje o torrentach i pobieraniu tutaj pokazuje że bardzo od siebie nie odstajecie poziomem.
A o czym mamy rozmawiać? O rozprawach filozoficznych? Sam nic szczególnego nie zaprezentowałeś oprócz próby wywyższenia się poprzez komentarz, który tak naprawdę nic sensownego nie wnosi. Więc trzymaj się tematu lub wcale się nie wypowiadaj.
No proszę Cię, chyba nie traktujesz wypowiedzi smalczyka na poważnie? :D Więcej luzu, przecież z tych wpisów można się co najwyżej pośmiać :) A ludzie mają ubaw raczej z tych co to się na to nabierają :)
Jeśli ktoś wciska ludziom kit to reaguję. Ludzie mają ubaw? Większość pewnie uwierzyła w to co napisał. Takich trolli trzeba tępić.