6,2 4,2 tys. ocen
6,2 10 1 4220
Klatka
powrót do forum filmu Klatka

POLSKA RZECZYWISTOŚĆ!!

użytkownik usunięty

FILM FUUL WYPAS!!!LATKOWSKI JESTEŚ NAJLEPSZY!!UWAŻAM ŻE FILMIK JEST ZAJEBISTY !!POKAZUJE POLSKĄ RZECZYWISTOŚĆ , W TYM MŁODZIEŻ .WIELU PSEŁDO KIBICÓW NA BANK OBEJRZAŁO TEN DOKUMENT.I KAŻDY Z NICH NA PEWNO ZASTANOWI SIE NAD SWOIM ZACHOWANIEM.

ocenił(a) film na 6

.....
Naprawdę wierzysz, że kolesie którzy chodzą na ustawki przestaną to robić, po obejrzeniu tego filmu. Ja myślę, że stanie sie to jeszcze bardziej popularne, może nawet spowoduje, że stanie się to modne.

ocenił(a) film na 8
Piotrekk

hahahaha
ten kolo falaaa to chyba w zakonie siedzi gdzie ostatnio neta podłaczyli jak pisze takie rzeczy:p <<lol>> tak kolesie zobacza film "klatka" stwierdza ze przemoc jest fee i pojda do zakonu albo na ministrantow:p

ocenił(a) film na 8

to był zart prawda??
zastanowia sie nad swoim zachowaniem??:o miałes kiedys doczynienia z kolesiem ktory chodzi na ustawki?? tfuu inaczej czy ty przynajmniej widziałes kogos takiego?? po twojej wypowiedzi widze ze chyba nie:p nie no poprostu na cyce padłem jak przeczytałem twoj komentarz:p

...2 uwagi...
po pierwsze przychylam się do opinii Łysego, czy Ty wiesz o czym piszesz??? chyba rzeczywiście nie widziałeś takich kolesi, a druga uwaga jest czysto ortograficzna: pisze się PSEUDO!!!

...3 uwaga...
...pokazuje polską rzeczywistość??? brzmi to tak, jakby każdy młody człowiek, a szczególnie ten chodzący na mecze był huliganem... :/ ja sam również jestem wiernym kibice drużyny hokejowej Stoczniowca Gdańsk, ale po meczu nie chodzę i nie umawiam się na 'ustawki', poza tym ludzie na moim osiedlu, spotykając się wieczorkiem na ławce nie biją kogo popadnie! NIE WSZYSCY TO HULIGANI, a ten film pokazuje niewielki % polskiej rzeczywistości, choć dla niektórych trochę bulwersujący...

ocenił(a) film na 8
Kaziu

no!!!
kaziu masz racje na moim dawnym osiedlu a twoim obecnym ludzie nie bija kogo popadnie!!! oni sa inteligentni i bija tylko ludzi ktorzy wygladaja na bogatych i posiadaja dobra materialne:>> i nie sa huliganami!!! to bardzo dobzi chłopcy tylko nudzi im sie troszq...:p

Lysy

...co zrobić...
Dokładnie! :P oni zabierają bogatym... i sprzedają z zyskiem... wiedziałem, że to Cię ruszy :P