PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810402}

Kler

2018
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 218651
6,7 92 krytyków
Kler
powrót do forum filmu Kler

Chociaż panów dzielą lata świetlne w umiejętności robienia filmów, to mają wciąż wspólny mianownik, lubią kręcić filmy o poszczególnych grupach społecznych. Jak są tacy odważni, to mam do nich specjalny apel. Proszę o nakręcenie filmu pt. "Żydostan" i pokazanie prawdy o tym narodzie. Kręcą o kościele, kręcą o służbie zdrowia, kręcą o służbach bezpieczeństwa, ale o źródle problemu całego świata ani słowa jak zwykle :D

ocenił(a) film na 6
fazi2007

Natomiast ja czekam na film o ich środowisku,o aktorach ćpunach i alkoholikach,o reżyserach dających rolę za seks,o producentach z szemranego towarzystwa,o marnych aktoreczkach dorabiających sobie prostytucją.

Chlor_3

LOL przecież takich filmów nakręcono od cholery i jeszcze trochę xD

fazi2007

Nie tyle "o poszczególnych grupach społecznych", co o kontrowersjach i patologiach z nimi związanych.

"Jak są tacy odważni, to mam do nich specjalny apel. Proszę o nakręcenie filmu pt. "Żydostan" (...)"
Już się nawet nie chce tego gówna wyśmiewać xDDD Dość powiedzieć, że ten twój "specjalny apel" to wyświechtany spam powtarzany w co drugiej dyskusji na temat filmu, równie powtarzalny co niedorzeczny.
Co mnie jako Polaka jacyś żydzi obchodzą? Tym bardziej że niespecjalnie interesują mnie głupkowate spiskowe teorie. Nie mam z nimi styczności, nie mają wpływu na moje życie. Za to Kościół mamy na każdym osiedlu. Całkowicie zrozumiałe, że robią filmy o katolikach, a nie o żydach - to nie Izrael.
"Źródło problemu całego świata" xD Jaki ten świat w małych rozumkach jest prosty, tylko pozazdrościć xD

ocenił(a) film na 7
elmaister

Przeczytaj Talmud, zainteresuj się tematyką o której się wypowiadasz i wyśmiewasz ją, a później zabieraj głos. Zacznij korzystać z normalnych witryn, a nie tylko onety, wirtualne polski, czy nie daj boże telewizja.

Nie jestem wierzącym, ale Kler to nic innego jak atak na wiarę, nie na kościół jak zapewnia Smarzowski (ateista). To tak jakby Cejrowski nakręcił film o gejach. Nie chce mi się pisać tu eseju, ale w DUŻYM skrócie, w dzisiejszych czasach dąży się do ubezwłasnowolnienia ludzi na świecie, do niewolnictwa. Postęp jest bardzo powolny, a zabieg jest celowy, specjalnie żeby osoby takie jak Ty, nie dostrzegły tego.

fazi2007

nie wiem o czym mówisz to i nie będę komentowal. nie przypominam sobie bym gdziekolwiek wspomniał skąd czerpie wiedze, natomiast wysmiewanie tych najgłupszych spiskowych teorii to rzecz oczywista dla kazdego rozumnego czlowieka

fazi2007

Nikt nigdy tak skutecznie nie dążył do "ubezwłasnowolnienia ludzi na świecie" jak Kościół katolicki. Niemal DWA TYSIĄCE lat indoktrynacji wspartej nagą przemocą - to jest prawdziwa historia Kościoła. Dzisiaj ludzie chcą zrzucić to jarzmo i żyć po swojemu. To droga do wolności i nie ma od nie odwrotu.