właściwie to dlaczego go nie zabili, mieli dziesiątki okazji.
hahaha
mieszkałam kiedyś w bloku, gdzie "mafioso" (a tak naprawdę kapuś, który postanowił zeznawać) odwiedzał swoją matkę
uwierz, że udało im się go sprzątnąć dopiero za trzecim razem, tylko w filmach to jest takie łatwe
"Kwiecień 1997
Przy ul. Jagiellońskiej, eksploduje bomba, która była zainstalowana
w mercedesie 27 - letniego Artura G., ps., Kręciłapka,
podejrzewanego o handel narkotykami i powiązania z gangiem
pruszkowskim. Mężczyzna ginie w kolejnej eksplozji, do której
dochodzi 21 lipca. Tym razem ładunek zostaje zdetonowany po drugiej
stronie ulicy Jagiellońskiej. Artur G. ponosi śmierć na miejscu."
Pierwszy raz był w Pruszkowie, ale akurat w tym artykule nie było to wspomniane
A tu jeszcze kolejny fragment artykułu, ale tym razem z Rzeczpospolitej
http://archiwum.rp.pl/artykul/141369-Krecilapka-zginal-w-wybuchu.html
Nie wiesz co się dzieje na świecie to się nie komentuj w tak prymitywny sposób! Wymieniali szyby w całej okolicy, m.in w naszym mieszkaniu i żeby dostać się do domu musiałam okazywać dokument z adresem, bo ulica była zablokowana.
a niby skad to wiesz? jestes gangsterem? czy moze przy filmach z De Niro nabrałeś takiego przekonania? :)
to zależy czy sprzątasz człowieka-śmiecia czy np takiego kochanego papieża bo jak zabijasz niewinnego dobrego człowieka za nic dla własnej chorej i zboczonej ambicji wtedy największym śmieciem i ścierwem jesteś ty sam/sama.
hmm .. od zawsze? chyba że normalne dla ciebie jest jak wokoło ludzie bezkarnie się zabijają, gwałcą, maltretują, podpalają, wyłudzają, ...powodzenia.
podstawówka - mówiłem już jak zadajesz pytanie to stawiaj taki oto znak - ? chciałbym ciebie uświadomić że bez tego znaku nie wiem czy to pytanie czy może zwykłe stwierdzenie. Nie znając kontekstu nie mogę się prawidłowo odnieść do twoich wypocin i skonstruować odpowiedniej odpowiedzi.
przez takich ludzi jak ty mafia i inne gówna tego świata są czymś normalnym.
normalne a rzeczywiste to różnica; znak zapytania nie jest konieczny jeśli z kontekstu wynika rodzaj zdania; zaczynasz zdanie z małej, to jest Internet i obowiązuje luzny styl wypowiedzi
w takim razie sama sobie zaprzeczasz - więc zmień tytuł tematu z 'normalna' mafia na rzeczywista mafia jeśli już wiesz o co mi chodzi. Oczywiście nie da się już tego zmienić ale na szczęście zrozumiałaś/eś o co mi się rozchodzi. dziękuję i pozdrawiam.