PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1227}

Klient

The Client
1994
7,1 25 tys. ocen
7,1 10 1 24623
6,5 13 krytyków
Klient
powrót do forum filmu Klient

MOJA RECENZJA

ocenił(a) film na 6

dobrze i sprawnie zrealizowany film wartka akcja, film ma swój klimat a ciepła dodaje mu rola Susan Sarandon jako prawniczki po przejściach, Tommy Lee Jones jak zwykle gra jak "profesor" ale swoim profesjonalizmem dodaje smaku do filmu . Obraz rozświetla blask młodej gwiazdy jaką był Brad Renfro w swojej pierwszej roli. Film ma kilka słabych punktów ale nie wpływają na całość. Jest to kawałek dobrego kina i przyjemnie się go ogląda.

Thorgall

może ktoś napisać jak skończył się ten film ponieważ niestety wczoraj nie dotrwałam do końca

ocenił(a) film na 6
Thorgall

Moim zdaniem bez rewelacji, parę dobrych ciekawych momentów, ale polecam tym którzy jeszcze nie widzieli.

ocenił(a) film na 7
bu160

oddajmisie-No a więc zależy w którym momencie przestałaś oglądac ;)

SmallCrime

hmmm padłam mniej wiecej kiedy aresztowano Marka a pozniej pamietam ze zeznawal przed sadem

ocenił(a) film na 7
oddajmisie

No a więc jak już zeznał(a właściwie skorzystał z 5 poprawki,czy jakoś tak)to musieli go zabrac zpowrotem do aresztu.Tam on udawał jakiś atak i go zabrali do szpitala.W szpitalu po cichu umknął lekarzom,ale dojrzał go ten gostek z mafii.Mark zaczął mu uciekac i zamknął go w kostnicy.Potem szybko zadzwonił to Reggie i poprosił żeby przyjechała po niego pod wielki,biały krzyż.Ona po nigo przyjechała i chciała gdzieś uciec.Mark poprosił ją żeby pojechała z nim,zobaczyc czy zwłoki dalej są w tym samym miejscu.Ona na początku się nie zgadzała ale w końcu pojechali.Na miejscu,Mark,wszedł do szopy w której był trup,ale przybyła też tam mafia.Jeden z nich zobaczył Marka i zaczął ich gonic.Przewrócił Reegi,a Mark zabrał mu pistolet.Potem ten z mafi zaczął nęcic chłopaka żeby strzelił,ale ten oddał broń pani adwokat.Ta zamiast w tego gościa,strzeliła w skrzynkę z alarmem chyba i wszyscy mieszkańcy tej drogiej posesji się obudzili,także mogli uciec.Potem już Mark był bezpieczny a Reegie spotkała się z wielebnym Roy'em i zarządała żeby Mark był obięty programem ochrony świadków.Poprosiła o biały dom z dużą garderobą dla niego i jego rodziny i o leczenie dla jego brata;) Później Mark dołączył do Mamy i braciszka na lotnisku.Pożegnał się z Reegie,powiedział że ją kocha i że będzie tęsnił.Potem odleciał.Wielebny zaproponował Reegi posadę ale ta powiedziała że już ma.
I to by było na tyle :):)

Strasznie naknociłam.Mam nadzieję że zrozumiesz o co chodzi ;)