PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201097
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

nazbieralo sie odpowiedzi... i docinek. co jak co, obstaje przy swoim,ze Click jest marny i cienki jak na komedie. Sandler jest cienki jak polsilver i koniec.

ocenił(a) film na 10
BRADFORD

Dobra ''kolego'' to fajnie ze masz swoje zdanie, powiedz poprostu ze ci sie nie
podobal i tyle. Po co to obrazanie Sandlera , sam powiedziales ,ze go nie
lubisz wiec po co ogladasz film w ktorym on gra główną rolę?????????
A co z przekazem? pewnie nie załapałeś :). Proponuje zebyś obejrzał np.
American Pie ( wnioskuje ze ludzie tacy jak ty czyli próżni - świadczy to po twoich wypocinach ) to napewno polejesz sie w gacie ze śmiechu.

Ps. Swietny film polecam!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
krritv

a wiesz, ze trafiles... American Pie, jest tak idiootyczna komedia,ze serio sie usmialem, moze ostatnia czesc jest pozbawiona polotu i ...nie wiem czy nawet smieszna, ale dwie pierwsze choc chwilami durnowate , mialy jakis scenariusz i mozna sie bylo posmiac...malo tego scenariusz byl tak napisany, ze kazdy z aktorow mogl bawic publike, a tutaj... Sandler, wdzieczy sie i meczy...ale jest cienki. Nie pisze, ze go nie lubie, ale we wczesniejszych swoich filmach byl lepszy.

ocenił(a) film na 9
BRADFORD

heheh, Bradford skoro Ci się podobało "American Pie" to wiesz... zachowaj lepiej opinię na temat "Clicka" dla siebie. A jemu dałem 9/10. Słusznie zresztą.

ocenił(a) film na 7
dKc

dkC - odnosnie American Pie to ja Ci zacytuje Twoja wlasna wypowiedz do Bradforda na temat clicka, uwazaj:

"Dobra ''kolego'' to fajnie ze masz swoje zdanie, powiedz poprostu ze ci sie nie podobal i tyle"

To, ze Ty tego nie lubisz nie znaczy ze wwszyscy inni tez musza, fajnie sie ocenia ludzi na podstawie filmow? To moze powiedz co Ty lubisz, przygotuje Ci dokladnie taka sama krytyczna ocene Twojej persony.

hookie

Zgadzam sie z autorem tematu. Dawno juz nie widzialam filmu ktory tak ciezko bylo obejrzec do konca. Jest okrutnie banalny i naiwny, co mozna wybaczyc komedii, oraz ma poziom humoru... zenujacy czasami, a w pozostalych momentach zerowy. Jezeli ten film "sklonil do myslenia" lub "poruszyl" kogokolwiek w wieku powyzej 16 lat, to powinien on/ona powaznie sie zastanowic nad podwyzszeniem swojego IQ. I to szybko, zanim bedzie za pozno (zupelnie jak w przeslaniu "dziela").

ocenił(a) film na 10
BRADFORD

odwal się od sandlera i od filmu
dla mnie większośc filmów z sandlerem ma ukryty przekaz

mindhunter89

Do Sandlera nic nie mam. Natomiast jezeli przekaz tego filmu jest dla Ciebie ukryty, to jest to po prostu smutne.

ocenił(a) film na 8
sam_3

moim zdaniem ten film nie do konca jest komedia bo jak kazdy zauwazyl z czasem kiedy sie go ogladalo przeradzal sie w dramat...film ma sens i niesie jakis moral ale ja juz z takim problemem sie spotykalem i wnioski wyciagnalem...osoba ktora zalozyla ten temat nie ma zielonego pojecia o filmach oceniajac calosc po aktorze ktorego uwaza sie za beznadziejnego...po prostu dziecinne wypowiedzi...moja nota 8/10

ocenił(a) film na 4
Siomer

no dobra moze film ma przesłąnie, ze nie pieniadze są najważniejsze lecz rodzina i jej wartosci itp. lecz w filmie jest napisane ze to komedia, a komedia nie jest ani trochę wiec uważam ten film że jest kiepski ale nie beznadziejny;)

marekpic

Sandler jest boski i basta. Lubię J.Carrey'a ale wolę aktorów grających bardziej słowem niż caiłem, że tak powiem. A Sandler jest jednym z nich. Filmu nie widziałam - słyszałam, że jest dobry. Komedie zazwyczaj nie bywają wybitnymi dziełami.

MADLEN

Błyskotliwe komedie bywają wybitnymi dziełami. Dla mnie Lepiej być nie może jest najlepszą komedią obok Seksmisji. Sandler "gra bardziej slowem" niz J.Carrey?Pewnie w Malym Nicky'm to udowadnia, nie?:)Moim zdaniem Carrey jest świetny i jako komik i w dramatach bądź innych gatunkach filmów też się sprawdza. A Sandlerowi jeszcze do niego baaaardzo daleko...