Click - mozna powiedzieć ze to jest ambitna komedia ktora przez 90% filmu rozśmiesza nas by na samym koncu tak nas rozmiękczyć by przez ostatnie minuty puściły nas nerwy i lekko bysmy sie wzruszyli i nad filmen i nad wlasnym zyciem. POLECAM gorąco wszystkim ten film
Poszedłem na ten film z myślą, że będe płakał ze śmiechu. Lecz ten film nie był do końca nastawiony na rozśmieszenie wiedzia, ale na pokazanie mu co jest naprawdę ważnę w naszym życiu i o co powinniśmy naprawdę dbać i cenić. Dałem mu 10/10 za wspaniałe pokazanie naszego życia.
Niedawno wróciłem z kina. Idąc na ten film też spodziewałem się, że będzie to głównie komedia, choć wiedziałem, że nie tylko. Komediowa jest pierwsza część filmu, niektóre gagi są bardzo dobre, a motyw z 'picture in picture' po prostu wymiata. Potem przestaje być śmiesznie, gdy bohater zaczyna zauważać, że zmarnował swoje życie. A później widzom (przynajmniej mi) łzy same z oczu lecą. Gdyby nie to, że zakończenia można się dość łatwo domyśleć, to byłoby naprawdę smutno. Film niesie bardzo ważne przesłanie które doskonale opisał mój poprzednik. Moim zdaniem Click jest po prostu świetny.
Ha, ale nie mówcie, że sami momentami nie chcielibyście miec takiego pilotka. Jestem na bezrobociu, facet mnie rzucil, klik przewijam do przodu i mam robote i faceta. HA! a tak na poważnie to film jest godny polecenia. Sandler i Walken za którym przepadam spisali sie na medal.
No tak, wszystko to prawda, film im sie udal :].a tego sie, szczerze mowiac, nie spodziewalam. smiech przez lzy, niesamowite!
A tak z innej beczki, fabula troche przypomina mi "adwokata diabla", tyle ze zrobionego na wesolo i... z happyendem. :]
Nie przyszłoby mi to do głowy, ale może faktycznie trochę przypomina. Tylko że Adwokat Diabła okropnie mnie zmęczył, nie lubie filmów w takim klimacie klimacie.
witam.
wlasnie skonczylem ogladac ten film.
uwazam ze jest bardzo dobry i napewno wart polecenia.
smieszny i rozczulacjacy, swietna gra na uczuciach.
naprawde polecam
Nic dodać, nic ująć.
Byłam nastawiona na wielka komedia i po części Była to wielka komedia.
Jak Był ten smutny wątek to prawie się popłakałam ;( , to daje nam wiele do myślenia, zastanowienia się nad soBą. Czy nie roBi,y podoBnie jak Michael Newman? A jak oglądnęłam to pierwsze skojarzenie....Adwokat DiaBł! (też tak pomyślałam nie jesteście sami ;) ) A to wszystko przez klamre. Dowiedział sie co może sie stać....i teraz musi dokonać wyBoru,"w prawo czy w lewo"
Pozdrawiam, film Był super!!
10/10