PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201097
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

Bardzo dobry!

ocenił(a) film na 10

Idac na ten film nastawilam sie na zwyczajna amerykanska pusta komedie. tymczasem film przerosl moje oczekiwania! sa momenty smieszne, jak i smutne. fabula przypadla mi do gustu. jak zwykle swietnie wypadl Christopher Walken.
goraco polecam!

ocenił(a) film na 9
koqu

No ba. Baaaardzo dobry film - ja wyjdzie na dvd z pewnością kupię :) Klik ma to co prawdziwy film mieć powinien - dopracowany scenariusz, momenty na których można popłakać się ze śmiechu i ze wzruszenia, a także świetną obsadę (zresztą niektórzy aktorzy grali już wcześniej razem - Adam Sandler, Rob Schneider - on chyba grał tego Hubbę Bubbę :) - Sean Astin w 50 pierwszych randkach). Polecam w 100% - film dla całej rodziny ;)

ocenił(a) film na 4
spam_you

Muszę uprzedzić wszystkich, którzy myślą, że to komedia: to nie jest komedia, ale film opowiadający o życiu przeciętnego Amerykanina klasy średniej. Było niewiele śmiesznych momentów, a w pewnych scenach całe kino płakało. Mimo wszystko podobało mi się - pomysł ciekawy, dobra gra aktorów, interesujące dialogi. Naprawdę warto iść na ten film, era głupich komedii amerykańskich najwidoczniej już się skończyła, i dobrze.