Według mnie najgorszy film z udzialem Adama Sandlera. Początek smieszny czasem ale potem tragedia raczej niz komedia. 2/10
człowieku, ty chyba tego filmu nie oglądałeś! świetna rola Sandlera (jak nie najlepsza) a poza tym film daje do myślenia. dawno nie oglądałem takiego, extra komedia. polecam wszystkim.
p.s. skoro piszesz że oceniasz go na 2/10 to dlaczego w twoim profilu widnieje 1/10.
Zgadzam się. ten film to kompletna porażka. Komedia powinna śmieszyć, a ten film był po prostu nudny, a miejscami wręcz żenujący (scena z Davidem Hasselhoffem).
ludzie to wróćcie to oglądania bezsensownych komedii typu american pie. Ten film był naprawdę bardzo dobry i poruszający. Było wiele zabawnych momentów ale też smutnych. Wszystko skończyło się "happy endem" więc całkowicie można uznać ten film jako komedie. Daje 8/10 za bardzo dobrą grę Sandlera.
Mnie też się raczej nie podobał, nudny, w połowie już zaczęłam wyczekiwac konca, chociaż jak ktoś lubi pospolite komedie to da się oglądać. Osobiście oczekiwałam czegoś wiecej.
Dla Ciebie ten film jest pospolita komedia ?? Najwodoczniej albo nie skonczyłąs go ogladac, albo nie zrozumiałas tej "pospolitej komedii" Film jest godny uwagi, wsapniałe przesłanie, daje do myślenia. Określenie "pospolity" jest tutaj mocnym przegięciem
Zauważ że niektóre osoby nie rozumieją w czym tkwi przesłanie tego filmu. Poprostu do rozumienia pewnych spraw trzeba być dorosłą/dojrzałą osobą, niestety na nieszczęście do forum filmwebu mają też dostęp dzieci...
Jak się nie potrafi czegoś zrozumieć, to się przeważnie mówi że jest beznadziejne lub nudne. Jeden z lepszych filmów Sandlera.
Cóż... film mnie poruszył bardzo mocno, scenę na jezdni w deszczu oglądałem z gulą w gardle... Świetna robota i aktorstwo, u mnie 8,5/10 :)
Film w żadnym wypadku nie jest nudny, ani tym bardziej pospolity..., pospolitą komedią jest American Pye, ale nie Klik..., ten film jest wyśmienitym połączeniem komedii i dramatu..., śmieszy, wzrusza i skłania do refleksji..., ale jak się nie rozumie przesłania, to nie ma się co dziwić, że film się nie podobał..., do tego przesłania trzeba troszkę dojrzeć..., Bardzo polecam i zostawiam 9/10 ( za klimat, nietuzinkowy temat, obsadę..., i za wzbudzające uczucia;))
Zgadzam się, ten film w żadnym wypadku nie jest pospolity! Na pewno nie jest też zwykłą, głupiutką komedią do jakich przyzwyczaił nas Adam Sandler. Tym razem jest to o wiele ambitniejsze "dzieło". Jak już wspomniał przedmówca, Klik śmieszy, wzrusza [scena na jezdni] i skłania do refleksji nad tym co naprawdę jest w życiu ważne...
Niestety znalazło się w nim kilka prostackich żartów [scena z Hasselhoffem] i dlatego u mnie ma 8/10. Pozdrawiam!