PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201027
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

Po przeczytaniu tej recenzji jestem w szoku... Wypowiadasz się na temat "Klik: i robisz co chcesz", że jest beznadziejny (chociaż jest świetny, bo ma przesłanie, aby przemyśleć swoje życie i pomyśleć nad swoją przyszłością...) a sama oglądasz Lare Croft, Batmana... To są żałosne i słabe produkcje... Twoje ulubione filmy to nie udane gatunki sensacyjne, albo filmy na podstawie gier komputerowych i komiksów... no prosze cię... Taka "inteligentna" osoba jak ty napewno woli objechać Adama Sandlera, bo sobie walnie dowcip, a kocha aktorów zadufanych w sobie. Takie osoby jak ty sprawiają, że lepiej iść się samemu przekonać co do filmu... Po obejrzeniu filmu weszłam na tą stronke i zobaczyłam twoją recenzje o filmie "Klik: i robisz co chcesz" i żałuje, że przeczytałam to... To jest najgorsza recenzja jaką przeczytałam, a uwierz mi było ich mało i nawet w tej mniejszości jesteś na samym dnie... Twoja opinia o filmie i aktorze jest kiepska, ponieważ co do filmu to widać że jesteś osobą nudną i strasznie poważną, a co do aktora to po obejrzeniu 2-óch filmów go nie oceniaj... Zresztą to, że ma takie role to nie znaczy, że jest taki w życiu codziennym... Naprawde zastanów się zanim napiszesz recenzje, ale wiesz co?! Lepiej pomyśl zanim napiszesz cokolwiek...

PODSUMOWANIE: Dno...
OCENA: 0 PUNKTÓW