PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201103
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

Świetnie zagrany przede wszystkim przez Adama Sandlera (choć ten aktor głównie sprawdza się w komediach ,a tu też pokazał swój nieprzeciętny talent dramatyczny).
Film ma klase ,ma sensowny początek ,środek i koniec wiążący się z PRZESŁANIEM-a nie jest pustą komedyjką!
Są naprawde sceny kapitalne zrobione ,jak np scena z Davidem Hasellhofem w biurze ,kiedy to głowny bohater dowiaduje się że nie zostanie jeszcze jego wspólnikiem i dostaje liscia za liściem a póżniej te dialogi(poprostu przewijałem tą scene wciąż i wciąż ,i niemogłem powstrzymać się od śmiechu),ta sama scena podczas pauzy kiedy postać Adama Sandlera kopie tego gacha jego żony po genitaliach :D poprostu miodzio!
I na końcu te dramaty głównego bohatera,aż w końcu rozumie co naprawde w życiu jest ważne !
Film jest zabawny i mysle że już długo taka komedio-dramatowa-happy-endowa jazda już nie powstanie!
Mam tylko nadzieje że amerykańce nie pójdą za ciosem i nie nakręcą sequelu,bo to bym kompletnie zniszczyło oryginalny przebieg filmu!