PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201097
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

Naprawde film mi sie podobał. Pomysł bardzo ciekawy z tym pilotem i dziwie się że wcześniej nic takiego nie zrobili. Film naprawdę i ciekawy, śmieszny i wzruszjący. Pokazuję i uświadamia nam że każdy dobry człowiek zasługuje na druga szansę. I tak był Michael kochał sowja rodzinę i robił dla nich wszystko. No pierwsza połowa bardzo śmieszna a później to ze dwa razy sie popłakać można. Naprawdę polecam. Moja ocena 10/10

Klaudynka

Pomysł z pilotem umożliwiającym sterowanie życiem nie jest nowy- pojawiał się już wcześniej, np. w jednym ze starych skeczów Benny'ego Hilla.

Film zapowiada się dobrze, więc obejżę na pewno. Pozdrawiam.

Klaudynka

Pomysł z pilotem umożliwiającym sterowanie życiem nie jest nowy- pojawiał się już wcześniej, np. w jednym ze starych skeczów Benny'ego Hilla.

Film zapowiada się dobrze, więc obejżę na pewno. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Klaudynka

zgadzam się z tobą myślałem że będzie to zwykła komedia i napoczątku tak jest ale pożniej kilmat się zmienia i to plus tego filmu pokazane jest jak łatwo można zmarnować swoje życie niedoceniając z pozoru błachych spraw naprzykład scena kiedy olewa ojca i mówi mu że od boczątku wiedział o sztucce z monetą nawet niewie że widzi go ostatni raz film oceniam tak samo wysoko.POZDRO