PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201103
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

Film był zapowiadany jako komedia, wiec liczyłam ubawic sie na nim po pachy.. cóż było zupełnie inaczej... do połowy filmu wszystko było OK jednak potem łzy same cisneły mis ie do oczu.. ryczała,m jak głupia po czym znowu sie usmiechnełam i stwierdziłam ze nie warto było płakac.. film wprawia w nas taki nastrój ze ma si eochote kogos przytulic.. nei wiem jak wy alke ja to uczyniłam. pozdrawiam

Kalinka_3

Dokładnie takie same odczucia. Gdyby była przy mnie moja druga połówka to wtulił bym ją w ramiona i długo nie wypuścił. Świetny film. Genialny i naprawde dający do myślenia

ocenił(a) film na 8
Kalinka_3

O tak właśnie-zastanawiałem sie do jakiej szufladki wrzucic film(komedia z przesłaniem).Jako komedia konczy sie w odpowiednim miejscu i zaczyna też.Oczywiste fakty są rzecz jasna najtrudniejsze do uzmysłowienia sobie,więc pewnie potrzeba łagodnego ich podświetlenia.Ciekawe ile osób się zaczęło zastanawiać nad...,.polecam

ocenił(a) film na 7
Kalinka_3

Powiem tak: zgadzam się , mieszane odczucia. Ale powód trochę inny. Płakałem na tym filmie, a za mało śmiałem (no może troszkę jak bił ludzi na pauzie), to raz. Dwa: nie wiem czemu, ale jakoś skojażyła mi się "Opowieść wigilijna", "Bruce wszechmogący" i "Efekt motyla". Bardzo cenię sobie oryginalność reżyserów oraz scenarzystów. Ale może to ja za dużo filmów w życiu widziałem, choć zawsze będzie za mało...