PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201097
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

Jak myslicie czy zabranie 2 przyjaciolek blizniaczek na "Klik" to dobry pomysl? Zwlaszcza ze 1 wrzesnia maja urodziny. Oczywiscie to nie bedzie jedyny prezent ode mnie ale bylo by milo sprawic im niespodzianke i zabrac do kina... ale czy na dobry film? Chodzi mi o taki zwykly, smieszny. Film chyba zapowiada sie dobrze, tez ze wzgledu na aktora, ktory jest jednym z moich ulubionych :)

Elly

właśnie skończyłam go oglądać i uważam ze jednak powinnas wybrać cos innego... film nie powiem extra!i polecam!! ale bardzo poruszający.. i zmuszający do myslenia... i myśle ze Twoje przyjaciólki w dniu swoich urodzin wolały by sie bawić i pośmiać z jakiejś komedi niz zastanawiać nas sensem swojego zycia... i zauważyć ze wlasnie minął jego kolejny rok! ;) ja nie chciala bym go obejrzeć w dniu urodzin! ale to Tylko moje zdanie! ;) poczekaj na jeszce kilka innych opini i sama zdecyduj! ;)
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Elly

Hmmm.......... wiesz pierwsza część filmu jest zabawna i przyjemna, natomiast później robi się dramat i łezka się w oku kręci. Niezgodzę się że to jest ciężki film na którym trzeba myśleć. Powiem ci wprost zaproś koleżanki na ten film jest świetny. Zrobisz im świetny prezent z jednej strony pośmieją się , zaś z drugiej , spojrzą na życie z drugiej strony, zobaczą to na co , być może nie zwracają uwagi. Jeśli ten film do nich trafi , na pewno będą do niego
często wracać.