Ogólnie jeśli chodzi o filmy to ciężko wywołać u mnie łzy w oczach. Jednak ten film ma w sobie to coś co wzruszy cię niesamowicie. Strasznie się zdziwiłem gdy łzy napływały mi do oczodołów. Nie spodziewałem się że fajniutka komedia z początku później przeobrazi się w taki piękny film z morałem. Gdy zobaczyłem scenę w której Adam Sandler widzi siebie jak ostatni raz widział ojca przed śmiercią, coś we mnie pękło. Później scena ze starym Sandlerem bięgnacym za dziećmi w strugach deszczu... rozryczałem się jak małe dziecko. Naprawdę polecam ten film każdemu, bo każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Jest to komedia jak i film obyczajowy z morałem !
Ja już prawie mam 18 lat. I tak samo się rozpłakałem na tych fragmentach filmu. Morał jest piękny . W naszych czasach pędzimy nie wiem za czym ? za forsą . Przecież pieniądze szczęścia nie dają. Liczy się tylko rodzina. Rodzice powinni mieć czas dla dzieci , wspólne podróże itp. Ten film powinien czegoś nauczyć . Szczególnie nam młodym powinien pokazać że rodzina jest najważniejsza, rodzina nie jest jakimś tworem z minionej epoki . Może być szczęśliwa i nie nudna. Jak niektórzy sądzą . Tyle chciałem dodać.
Prawda, niby komedia a tu takie dramaty.
Scena umierania Sandlera to jedna z najlepszych scen umierania jakie widziałem.
hehe u mnie była taka sama reakcja, film naprawdę godny uwagi, Sandler jest świetnym aktorem co udowodnił właśnie w tym filmie.
Zgadzam się z tobą, te dwie sceny również i mnie wzruszyły. I morał oczywiście genialny, a nawet dwa "Najważniejsza jest rodzina" i Trzeba się cieszyc z tego co się ma". Film jest cudowny, oglądałam go.. to chyba był już 3 lub 4 raz ale nigdy mi się nie znudzi, zawsze będzie mnie tak samo bawił i wzruszał. Film dla wszystkich Polecam Każdemu :))