Ciekawa komedia przez pół filmu śmiejemy się a przy końcu można się popłakać. Myślę ze ten film w sposób śmieszny i łatwy do przystosowania pokazuje nam sprawy ważne, tzw. film z przesłaniem, jak dla mnie.
W zupełności się z Tobą zgadzam :) Niby komedia, a jednak ukazuje jak szybko może nam życie przeminąć, a my nawet tego nie zauważymy. Ciekawe jakiego uczucia doznał Michael kiedy na końcu obudził się na tym łóżku :)
No ja bym poczuła wielką ulgę na jego miejscu :P i w sumie jakos rzeczywiscie mi sie lzej zrobiło jka sie okazało ze to był tylko sen bo na poprzedniej scenie sie popłakałam
Racja. Jak umierał to się popłakałam, tak samo we wcześniejszych smutnych scenach. Świetnie pokazane realie życia. Tak chcemy gnać do przodu, tymczasem mija nam całe życie. W ogóle Adam Sandlert to świetny aktor.!
Bardzo przyjemny film, zawsze chciałem mieć takiego pilota.
Scena śmierci też mnie wzruszyła - ale ze mnie ciota hehe xD. Ładne przesłanie i w ogóle. Oglądałem z 7 letnim bratem ... trochę dziwnie śię czułem jak mówili o bzykaniu i itp. ale obyło sie bez pytań :D. Nie pamiętam w której scenie, ale już od początku mój brat zgadł, że: "jemu się to śni" ... więc na końcu troche się zawiodłem - czekałem na lepsze zakończenie. Fakt, że to nie był sen (pilot i liścik) trochę poprawił mi samopoczucie :].
Nie no, ale jak Christopher Walken powiedział że jest aniołem, a potem dodał, że śmierci - to było coś XD.
P.S.: Kocham ciało Kate Beckinsale'j !!! <3 <3 <3
Oprócz Underworld to bedzie mój drugi film, w którym wyglądała bosko. Muszę obejrzeć więcej filmów z nią ...
pozdro i pamiętajcie: na końcu tęczy jest garniec z przennymi płatkami :)
A i jeszcze gwiazda dawida na grobie ojca naszego bohatera - nawiązanie do wiary Sandlera, hehe fajne.