PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201005
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

Ciekawa komedia przez pół filmu śmiejemy się a przy końcu można się popłakać. Myślę ze ten film w sposób śmieszny i łatwy do przystosowania pokazuje nam sprawy ważne, tzw. film z przesłaniem, jak dla mnie.

ocenił(a) film na 10
BloodyJohn

W zupełności się z Tobą zgadzam :) Niby komedia, a jednak ukazuje jak szybko może nam życie przeminąć, a my nawet tego nie zauważymy. Ciekawe jakiego uczucia doznał Michael kiedy na końcu obudził się na tym łóżku :)

ocenił(a) film na 8
thaat

No ja bym poczuła wielką ulgę na jego miejscu :P i w sumie jakos rzeczywiscie mi sie lzej zrobiło jka sie okazało ze to był tylko sen bo na poprzedniej scenie sie popłakałam

ocenił(a) film na 5
teseris

Racja. Jak umierał to się popłakałam, tak samo we wcześniejszych smutnych scenach. Świetnie pokazane realie życia. Tak chcemy gnać do przodu, tymczasem mija nam całe życie. W ogóle Adam Sandlert to świetny aktor.!

ocenił(a) film na 8
liveyka

Bardzo przyjemny film, zawsze chciałem mieć takiego pilota.
Scena śmierci też mnie wzruszyła - ale ze mnie ciota hehe xD. Ładne przesłanie i w ogóle. Oglądałem z 7 letnim bratem ... trochę dziwnie śię czułem jak mówili o bzykaniu i itp. ale obyło sie bez pytań :D. Nie pamiętam w której scenie, ale już od początku mój brat zgadł, że: "jemu się to śni" ... więc na końcu troche się zawiodłem - czekałem na lepsze zakończenie. Fakt, że to nie był sen (pilot i liścik) trochę poprawił mi samopoczucie :].
Nie no, ale jak Christopher Walken powiedział że jest aniołem, a potem dodał, że śmierci - to było coś XD.

P.S.: Kocham ciało Kate Beckinsale'j !!! <3 <3 <3
Oprócz Underworld to bedzie mój drugi film, w którym wyglądała bosko. Muszę obejrzeć więcej filmów z nią ...

pozdro i pamiętajcie: na końcu tęczy jest garniec z przennymi płatkami :)

ocenił(a) film na 8
LONGER_TOM

A i jeszcze gwiazda dawida na grobie ojca naszego bohatera - nawiązanie do wiary Sandlera, hehe fajne.

LONGER_TOM

Nie do wiary a do jego pochodzenia, Sandler jest Żydem.

BloodyJohn

Tak, film rewelacyjny na końcu uroniłam nawet dwie łezki:P
Rodzina jest najważniejsza !

ocenił(a) film na 8
martynka921

Ja też muszę się przyznać że na początku płakałem ze śmiechu a na końcu ze smutku że główny bohater umiera przed szpitalem w kałuży.
Bardzo dobry film ocena 10