porazka...zazwyczaj jest tak, to juz nie jeden film potwierdzil ze najlepsze sceny pokazane sa w rekalamie filmu. Adam sandler, jest starszy niz zwykle... oczywiscie zamaist grac, struga durnia, bo to jedyny sposob zeby przyciagnac amerykanska klijentelle... jak nie pierdzi to smedzi, jak nie nudzi to smierdzi! film bez polotu i skladu... szkoda tylko wielkiego pana Walkena ktory zgodzil sie zagrac w takiem knocie, choc on zazwyczaj potrafil z kazdej swoejej roli zrobic perelke, tak tutaj...scenarzysta nawet nie dal mu pola do popisow!
film z gatunku lepiej zaoszczedzic kase...
co prawda filmu nie oglądałem ale adam sandler nie nadaja siedo filmów komediowych, każdy film komediowy z jego udziaęłm jest bardzo nieśmieszny (np the longest yard czy 2 gniewnych ludzi) takze ten film też nie będzie śmieszy o wiele lepiej gra w filmach romantycznych (50 pierwszych randek, trudne słówka)
jak wam sie nie podoba film bo macie inne gusta to przynajmniej go nie niszcie na starcie bo inny sie moe podobać ja sam osobiście moge go POLECIĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!! ludziiom (LUDZIE NIE ZWRACAJCIE UWAGI NA TOTALNE BEZGUŚCIA)film jest Gitara troche komedi "kretynizmu" jak to u sandlera bywa i spoko morałek na koncu :) niszczmy ludzi bez gustu niech namdadza spokuj :))))) heheheheheh
tu nie chodzi kolego o podobanie sie czy nie.... film jest po prostu nudny! sandler to za malo zeby ratowac dretwy scenariusz... wiej nuda i kropka. jedyne fajne ujecia sa ze spiewajaca w tle wokalistka The Cranberries Dolores na slubie synusia...lekko rozmazane, zwolnione i takie bardziej liryczne to Linger..a tak poza tym klapa!
tak a ten cały ned to pewnie ma ze 13 latek dlatego ten film mu sie podoba;) niestety sandler jest nudny i ten film z pewnoscią to potwierdzi;)
Boshe - co za ludzie?! Krytyczną opinię na temat filmu wygłasza ktoś, kto nawet go nie widział... i gdzie tu logika? A swoją drogą, film świetny - proponuję obejrzeć.
nie ma, ze boli! I zadne O Boze nie pomoze! Widzialem film tydzien temu, i pech chcial ze mi sie nie spodobal, dlatego napisalem co sadze. Nie jakies opinie ludzi ktorzy nie widzieli... jak czegos nie ogladam to nie pisze. Ten film jest po prsotu nudny, gdyby wyciac wszystkie dluzyzny, i durnawe skecze, ktorych jest tam az za duzo, moze cos by sie wzglednego dalo z tego zrobic, ale...nie udalo sie. Film sie wlecze jak osobowy miedzy Warszawa a Sochaczewem...Sandler, jak kiedys smieszyl tak teraz... smieszy jakos mniej,a zarty sa na poziomie amerykanskiej mlodziezy, pokroju Paris Hilton. bedzie w polsce to zobaczysz... ogolnie na trzy z plusem (ten plus to dla psa kopulujacego z pluszowa kaczka).koniec
po czesci masz racje :/
... z jednej strony ten film jest jak kolejna produkcja z wielu. !!
Kazdy kinomaniak ubolewa nad tym, kazdy oczekuje czegos glebszego ale czasem wystrczy to cos...
moral zasluguje na duzy plus swoja prostota , trafi do kazdego bo przekaz jest jeden. Jedynie to tak naprawde urzeklo mnie. lezka mala na oku byla , rownie dobrze my mozemy stanac przed dyelmatami w zyciu i tylko od nas zalezy czy podejmiemy ta odpowiednia decyzje.
Film do mojej kolekcji nie trafi :( nawet jak grali w nim Adam Sandler,
Kate Beckinsale, Christopher Walken czy David Hasselhoff, przychodzi mi tylko stwierdzenie przepadnie jak kamien wrzucony do rzeki :D
jak miałem 13 lat to obejzałem juz wieej kina niz wy a teraz to moge spokoje nie powiedzieć iz w 1000cach widziałem gorsze debilizmy np napoleon dyamite i nie wmówisz mi ze ten film jest nudny chyba ze sam jesteś NUDNY
niestety filmy komediowe z adamem sandler są nudne wieć podtrzymuje swoje zdani i swoja opinię że ten film będzie nudny, nawet go nie obejrzę i swojego zdania nie zmienię!
no cóż współczuję wam dzieci którzy macie po 15 latek iśmiejecie sie z byle czego;) naprawdę wam współczuje, macie trudności życiowe, dziewczyn ywas nie lubią jesteś brzydcy, naprawdę współczuje
a tak nawiasem misiek 92 co to jest penisomałpo? bo w języku tego słowa nie znalazłem? to jest po wietnamsku czy co? no chyba że wyraża to co ci siedzie w twojej głowie...
misiek 92...to lekka ksywa zakrawajaca na poldebila! a moze i wklasciwie na caly okaz debila! moze nie widzial Clica, ale kocha sie w sandlerze(miski to podobno niezle cioty)...albo widzila film ale jest za tempy zeby zrozumiec ze sluchu... po angielsku i tylko dlatego mu sie podobal?
BRADFORD: Przez takie głupie wywody jak Twoje robi się człowiekowi niedobrze.Podkreślaj , że Tobie się film nie podoba a nie jedziesz po całości , że jest nudny itp.Przez Ciebie niektóre osoby nie będą chciały filmu oglądać.Film mi się podobał, choć nie jest z dobrej półki, ale warto zobaczyć i pośmiać się.
BRADFORD :"Adam sandler, jest starszy niz zwykle... oczywiscie zamaist grac, struga durnia, bo to jedyny sposob zeby przyciagnac amerykanska klijentelle... jak nie pierdzi to smedzi, jak nie nudzi to smierdzi" własnie oto chodzi dzieki temu jest takim dobrym aktorem , wszystko zalezy od poczucia humoru. Ty widocznie masz go mało ale otym sie tutaj nie dyskutuje . "film bez polotu i skladu..." ehh tak jak Twoja wypłowiedz kolego. marekpic :gratuluje ! 50 pierwszych randek nie jest komedią ? :) lol , a pozatym jestes chyba tutaj zeby oceniac filmy a nie ludzi , co dopiero ich obrażąć !!- prawda? PS nie nudzilem sie na zadnej z komedii z sandlerem :) ( i nie mam 13 lat) Pozdrawiam.