PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201099
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

brawo brawo swietna rola i pomysl filmu jeszcze nie wiedzilalem go w takiej kreacji juz powoli zaczyna powazniec i dobrze nie mozna caly czas grac glupkow owszem tez lubie lubie jego starsze role ale tan film naprawde warto pogladac POLECAM!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Sandman_3

Masz 1000% racji,aczkolwiek "Od wesela do wesela" też jest rewelacyjny i nawet "Super Tata" OK to jednak "CLICK" przebija je wszystkie!

p.s. Szkoda,że wczoraj przegapiłem "Mr.DEEDS'a".Mam czego żałować filmweb'owcy ??

ocenił(a) film na 9
Robson_77

Co do Deedsa: moim zdaniem jednak Click jest lepszy, chociaż Deeds śmieszył bardziej. Choć z drugiej strony, gdybym był w gorszym nastroju, to niektóre dowcipy z tego filmu mógłbym odebrać jako trochę żenujące. W tej historii generalnie chodzi o to, że pieniądze nie są najważniejsze, ale to przesłanie nie jest aż tak mocno zarysowane jak przesłanie Clicka. Występuje też całkiem fajny wątek kochaśny. Tak ogólnie to Mr. Deeds to całkiem fajny film, choć np. Farciarz Gilmore podobał mi się bardziej (więcej filmów Sandlera chyba nie widziałem). Pozdrawiam :)