PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146417}
6,5 201 tys. ocen
6,5 10 1 201027
5,5 24 krytyków
Klik: I robisz, co chcesz
powrót do forum filmu Klik: I robisz, co chcesz

popłakałam się i i bynajmniej nie ze śmiechu hehehe poważnie! wtedy gdy on umiera i nagle ...... ocieram łzy bo on się budzi:P:P normalnie tak się zaczęłam śmiać że szok:) spoko spoko:)

ocenił(a) film na 8
raju

Mnie rowniez ten film bardzo wzruszyl i bylo kilka momentow kiedy mi sie lezka w oku zakrecila a szczegolnie jak umieral i mowil synowi ze najwazniejsza jest rodzina. Mozna sie z tego filmu duzo nauczyc. Dobry film: 9/10 Pozdrawiam

aron1981

Ja tez się omało nie rozbeczałam... Ale myślałam że ten film będzie lepszy;/ Mało w nim chumoru było, a powinno być bo w końcu to komedia!!!!! Ale film ok może nie na 9/10 tylko jakies 6...7! Ale to tylko moje zdanie! Pozdrawiam;*

ocenił(a) film na 10
gohika

Ten film stal sie moim kultowym. Powaznie!!! Oglądam go codziennie, chociaz po fragmencie, i zawsze leje ze smiechu ;) Gorąco polecam- warte obejrzenia, chocby dla boskich dialogow (i kaczki :D). Pozdrawiam ;*

ocenił(a) film na 10
raju

Wspaniały film....można się i pośmiać i wzruszyć:):) Polecam gorąco jeśli macie zły humor a chcecie tryskać energią:) Ten film pokazuje, że warto się zatrzymać choć na chwilkę i zastanowić się nad sensem swojego życia:) Nie śpieszmy się nigdzie...bo właściwie po co???:)